Hendes sexvaner driver alle naboer til vanvid – nægter at stoppe: “Umuligt at lade være”

Sexvaner er meget forskellige fra person til person, og det er der absolut ikke noget galt i. Så længe alle involverede samtykker, og man ikke bryder nogen love.

Nogle kan lide at have hyggesex hjemme i sengen under dynen, andre forerækker lak og læder, nogle nyder i stilhed, mens andre er meget højlydte i sengen. Det er dog sjældent, at noget af ovenstående plejer at skabe problemer.

Men 23-årige Saffy Dalencia er så højlydt, når hun har sex, at hun ikke kan have sex, når naboerne er hjemme – fordi de er forstyrrede af hendes højlydte nydelse, skriver The Sun.

Det, der sker i soveværelset, plejer at blive i soveværelset. Men det er ikke tilfældet for Saffy Dalencia.

“Gav slip…”

Den 23-årige bartender og skuespillerinde har så svært ved at tie stille under sex, at hun i flere år har modtaget klager fra irriterede naboer.

Det hele startede, da Saffy mødte sin tredje kæreste, da hun var 19.

– Vi boede i et stort hus for studerende med over 30 værelser, da jeg opdagede, at jeg tilsyneladende er højlydt i sengen. Pludselig gav jeg helt slip, og min krop udtrykte, hvad den følte. Pludselig fik jeg en sms fra en medstuderende, som spurgte, om nogen var kommet til skade, fordi det var så højt, fortalte Saffy til The Sun.

Klagerne fortsatte under hele hendes studietid. Siden da har Saffy forsøgt kun at have sex, når hun ved, at naboerne er på arbejde eller ikke er hjemme.

– Jeg er skuespiller og meget udadvendt, så det at være højlydt i soveværelset passer godt til min personlighed, siger Saffy til The Sun.

Svigermor bankede på

Det er ikke kun derhjemme, at Saffys højlydte sex har skabt problemer. Engang besøgte hun sin svigerforældre med sin kæreste.

– Vi troede, hun var taget på arbejde, men efter et stykke tid bankede hun på døren og sagde, at det larmede voldsomt. Hun bragte det aldrig op med mig igen, og jeg var heller ikke helt opsat på at tale med hende om det, siger Saffy til The Sun.

Men at være højlydt under sex er ikke kun en måde at udtrykke glæde på for Saffy.

“Giver mig selvtillid”

Det handler også om at være glad for sin egen krop og hvordan den fungerer.

– Jeg var ikke tilfreds med min krop, før jeg var 19, og mine tidligere kærester fik mig ikke til at føle mig attraktiv, men nu har jeg lært at acceptere, hvordan jeg ser ud, siger Saffy til The Sun.

Saffy har ikke oplevet, at kæresterne synes, at hendes stønnen er irriterende, tværtimod.

– Fyre grynter jo også, når de har sex, siger Saffy til The Sun.

“Kan ikke holde igen”

Saffy har tidligere forsøgt at have sex så stille hun kan, men det er stadig meget højt, og nu har hun i stedet lært at omfavne sin nydelse.

– Hvad kan jeg sige? Jeg gør det ikke med vilje, jeg larmer ganske enkelt meget, og jeg synes også, det gør sex meget bedre. Jeg har bedt fyre om at holde mig for munden, men det hjælper ikke, siger Saffy til The Sun og slutter med nogle visdomsord.

– At udtrykke, hvad vi føler, er vigtigt. Mit råd til alle kvinder er ikke at holde sig tilbage. Tillad dig selv at være fri, og hvis det betyder at være højlydt, så må det være sådan.

Hvad tænker du om dette? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette i dag!