Hendes numse er så stor, at hun ikke kan have bukser på – men se nu når hun kommer op af vandet

Hvad man kan lide hos andre mennesker rent udseendemæssigt varierer enormt meget, hvilket kun er heldige, da vi alle ser forskellige ud.

Nogle elsker høje personer, andre foretrækker lave. Nogle vil have store muskler, mens andre foretrækker nogen lidt slankere. Brasilianeren Vanessa Ataides elsker store numser, og forsøger selv at få verdens største numse.

– Det er en afhængighed, siger Vanessa til Daily Star.

Vanessa Ataides er en 35-årig fitnessmodel, der virkelig elsker sine former.

Træner med specialister

Vanessa er primært glad og tilfreds med sin bagdel, der i dag måler 126 centimeter i omkreds, hvilket er noget af en størrelse for en numse.

Men Vanessa er langt fra tilfreds, hun vil nemlig have verdens største røv, en rekord som lige nu indehaves af Mikel Ruffinelli, hvis numse måler utrolige 251 centimeter i omkreds – og den kan ses her.

For at slå verdensrekorden skal Vanessa næsten fordoble sin numsestørrelse, og derfor har hun hyret et helt hold af træningsspecialister, der skal hjælpe hende med at nå sit mål.

Selvom det er en lang og bred vej til verdensrekorden, er Vanessa håbefuld.

Kan ikke gå i almindelige bukser

I dag kan Vanessa ikke have almindelige bukser på, men er nødt til at gå i nederdele, kjoler eller ekstra store træningstights med ekstra stræk.

I marts er der en fitnesskonkurrence, som Vanessa håber at vinde – og samtidig vise sin usædvanligt store numse frem.

Selvfølgelig bliver det ikke en verdensrekord selv dengang, men Vanessas store håb er, at hun en dag får verdens største numse.

– Når jeg når et mål, stopper jeg ikke bare. Jeg vil have mere. Nu sigter jeg efter at have Brasiliens største numse, herefter går jeg efter verdensrekorden, siger Vanessa til Daily Star.

Hvad synes du om det her, er det helt rigtigt at jagte verdensrekorden eller er det bare dumt?

Tryk på DEL-knappen for at dele din mening!