Han tager kæresten på fersk gerning i seng med ukendt mand – genial reaktion hyldes nu af tusindvis

Utroskab kan aldrig undskyldes, og hvis man føler, at det er acceptabelt at være sammen med en anden end sin partner, så bør man afslutte forholdet, før man knalder med en anden.

Det er under alle omstændigheder min personlige mening – og jeg tror faktisk, at de fleste er enige. Utroskab skader forhold, sårer mennesker og kan ødelægge hele familier. Det er virkelig noget, man skal holde sig fra.

Men hvis det nu sker, så er det vigtigt – som ved alle kriser – at forsøge at håndtere det på den bedst mulige måde. Det hele afhænger selvfølgelig af en række forskellige omstændigheder, men at tænke efter og være konstruktiv er ikke altid så nemt, når man bliver såret af en person, man elsker og har stolet på.

Men det kunststykke lykkedes Duston Hollaway dog med. Han havde ikke forventet, hvad han skulle finde, da han kom sent hjem en aften. I sin og kærestens seng fandt han hende nemlig sove sammen med en anden mand. En komplet fremmed.

Kæresten var rigtig fuld og kunne næsten ikke vækkes til live, men i stedet for at hive dem begge ud af sengen og smide dem ud af huset valgte Duston Holloway at gøre noget, som hyldes af titusindvis på nettet.

Duston Holloway

Helt køligt fandt Duston sin telefon frem og tog 3 billeder af parret i sengen, hvoraf det ene var en “selfie, hvorefter han offentliggjorde dem på Facebook med teksten: “Når du kommer hjem og finder kvinden, du elsker sammen med en anden mand.”

Jeg synes virkelig, at Dustons måde at håndtere skuffelsen og vreden er prisværdig! De fleste ville nok ikke kunne have håndteret situationen på en så besindig måde, og ville nok i stedet have skabt et stort postyr.

Det er der selvfølgelig intet galt med – men hvis man tænker situationen igennem, må man antage, at kæresten nok skammede sig noget så grueligt efterfølgende.

Og det fortjener hun i den grad! Nu fortalte Duston Holloway deres fælles venner, at hun havde været ham utro – og jeg finder virkelig stor forståelse for hans reaktion!

Her er billederne, han tog af det utro par

Fotokilde (samtlige): Duston Holloway (Facebook)

Nu har du chancen for at vise, at du er imod alle former for utroskab! Tryk på del-knappen nedenfor, hvis du mener, at det aldrig kan undskyldes! Det hvert fald min personlige holdning!