Han forsøger at løsne besværlig voksprop – men det, han får ud af øret, giver folk mareridt

De fleste af os har nok på et eller andet tidspunkt haft en voksprop i øret.

Det påvirker hørelsen, kan føles ubehageligt og er generelt generende. Det er dog som regel ret nemt at fjerne den med de rigtige metoder og hjælpemidler, men hvis du ikke er i stand til at gøre det selv, kan en læge som regel hjælpe.

En mand ville forsøge at fjerne det, som han troede var en voksprop, men opdagede i stedet noget forfærdeligt. Manden lagde sin historie anonymt på Reddit, hvor han fortæller, at han en nat vågnede og bemærkede, at der var noget galt med venstre øre, skriver The Mirror.

Søvnproblemer

Det gjorde ikke ondt, men hans hørelse var lettere nedsat og med jævne mellemrum kunne han høre en knitrende lyd. Det var noget andet, end han havde oplevet med tidligere vokspropper.

Shutterstock

Han proppede en vatrondel med olivenolie i øret for at forsøge at blødgøre voksen. Lydene forsvandt dog ikke, men blev hurtigt afløst af mere lavmælte og tikkende lyde. Det gjorde det svært at sove, men det gik til sidst.

Om morgenen var lydene væk, men selve proppen var der stadig. I de kommende dage forsøgte han derfor selv – med forskellige husmodertricks – at løsne voksen. Han hældte vand i øret, prøvede olivenolie igen og brugte endda en pincet (hvilket dog ikke anbefales).

Ubehagelig opdagelse

“Alle metoder med at løsne voksproppen mislykkedes – indtil i dag,” skriver manden.

”Jeg var igen dum nok til at prikke en pincet i øret, da jeg endelig fik fat i den der voksprop. Glad trak jeg den langsomt ud for at se på, hvad mit øre havde skabt.”

Så gjorde manden en ubehagelig opdagelse.

“Til min store rædsel kunne jeg hurtigt se, at det ikke var voks, der havde dannet den prop, men noget, der lignede en lille møl,” skriver han.

Reddit

“Den lille bandit var på en eller anden måde kravlet ind i mit øre klokken 02 om natten, vækket mig, men kunne så ikke komme ud, fordi jeg blokerede vejen med en vatrondel.”

“Jeg forsøger stadig at forstå, at jeg havde et dødt insekt i øret i en halv uge.”

Skræk og rædsel

“Jeg vil aldrig kunne sove igen,” siger en person.

“Jeg har aldrig haft det så dårligt med bare at læse noget før. Kuldegysninger, håndsved, opkastningsrefleks, tårefyldte øjne og mere”, hævder en anden.

Ja, det var bestemt ikke en behagelig opdagelse, denne mand gjorde, men det var nu dejligt, at hele endte godt til sidst.

Man skal være forsigtigt, når man stikker noget ind i øret! Tryk nu på DEL-knappen for at sprede det vigtige budskab!