Genialt: Med dette simple trick kan parkeringsvagterne ALDRIG MERE give dig bøder

Genialt: Med dette simple trick kan parkeringsvagterne ALDRIG MERE give dig bøder

Noget, der er rigtig irriterende, er at få parkeringsbøder. Det er nok sket for os alle, der har haft kørekort i lang tid, og selvom vores intention altid er at gøre det rigtige, kan det ske, at vi bevidst kommer til at holde ulovligt eller begår en uskyldig fejl.

Dog er det sjældent en god løsning at blive vred på parkeringsvagten. Man skal huske på, at de faktisk bare udfører deres arbejde – og i bund og grund er det oftest os, der har gjort noget forkert. Det, vi som bilister kan gøre, er at følge lovene og reglerne – så plejer det som ofte at gå!

Der er dog en hel del mennesker, der gerne følger deres egne retningslinjer. Hvad der står på skilte eller i loven er sekundært for dem. Denne type bilister har også en tendens til nærmest at samle på parkeringsbøder, men ifølge dem er det naturligvis andres fejl.

Wikimedia

Jeg kan blive noget så træt af sådan noget. For at et samfund kan fungere, er det vigtigt, at vi alle bidrager og hjælper hinanden – snydere, der forsøger at lave deres egne regler, har faktisk fortjent en bøde en gang imellem.

Sådan undgår du at få en parkeringsbøde

På grund af at vi dagligt kan se de gule bødesedler sidde ved vinduesviskerne, vil vi nu give jer en meget simpel guide til, hvordan man parkerer korrekt. Hvis man følger disse trin og tips, er det umuligt for parkeringsvagten at give dig en bøde!

Her er tricket!

1. Find en ledig parkeringsplads. Kontroller, om det virkelig er et område eller en plads, hvor du må parkere din bil. Kig nøje efter skilte, der kan sige noget andet. Tekster som “Handicapparkering” betyder, at du skal have særlig tilladelse til at parkere der.

2. Når du har parkeret på en plads, hvor du med sikkerhed har tilladelse til at parkere, forlader du bilen og finder en parkeringsautomat (medmindre du har det sjældne held at finde en gratis plads). Betal for den tid, du har til hensigt at lade bilen stå parkeret. Hvis det er muligt at betale via SMS eller en app, kan du selvfølgelig gøre det på den måde. Det vigtigste er, at du betaler for den tid, du parkerer. Eller hvert fald som minimum registrerer dig, og så kan du betale for den samlede tid med dit kreditkort, når du ‘tjekker ud’.

Pixnio

3. Hvis du modtager en kvittering fra parkeringsautomaten, skal du placere den tydeligt synlig for parkeringsvagten. Vend den rigtigt, så den er synlig foran instrumentbrættet lige under forruden. Hvis du har betalt på en anden måde, skal du kontrollere, om alle oplysninger er korrekte.

4. Vend tilbage til din bil, inden den tid, du har betalt for, er udløbet. Visse apps giver dig mulighed for at forlænge tiden, hvis det er nødvendigt. Hvis du bliver forsinket, er det selvfølgelig et must at gøre dette.

Så simpelt er det faktisk! Det er ikke kernefysik, men handler derimod om almindelig god opførsel – og jeg tror, vi kan være enige om, at der er behov for mere af det i dagens samfund. Jeg tror virkelig, at mange mennesker vil have gavn af denne simple guide.

Vær venlig at hjælpe med at sprede dette vigtige tip! Tryk på “DEL-knappen herunder, så flere kan begynde at opføre sig ordentligt i trafikken!