Fulvio er født som mand – valgte at blive kvinde: Her er hendes utrolige historie

Alle mennesker er smukke på deres egen måde. Vi skal værne om forskelligheder, nytænkning og personer, der har modet til at skille sig ud. For det er nemlig det, der gør verden så farverig og smuk – og forestil dig bare, hvor kedelig verden ville være, hvis alle var ens.

Nogle mennesker har unikke, opsigtsvækkende og imponerende livshistorier.

Nogle vil gerne tale åbent om deres personlige rejse, mens andre foretrækker at være mere diskret. En af dem, der har modet til at tale om sin situation er 56-årige Fulvia Pellegrino.

Hun er dog født som manden Fulvio. Indtil for 16 år siden var det også det, han blev kaldt. Han forelskede sig i sin kone Marisa, da han var 24 år gammel, men ikke før over 15 år senere havde Fulvio modet til at fortælle sin hemmelighed, skriver RelayHero.

Brugt over 500.000 kroner

Indtil da havde Fulvio, som snart skulle blive til Fulvia, levet som en rigtig mand med stort m – kørt i dyre biler og altid haft skyde våben.

Foto: Youtube

Eftersom familien var meget religiøs, turde han ikke at springe ud som kvinde.

Facebook/Fulvia Pellegrino

Men til sidst kunne han ikke længere skjule sin sande identiet.

Foto: Facebook

Konen Marisa var den første i Fulvios absolutte nærhed der fik at vide, at hendes mand nu ville være en kvinde – og bemærkelsesværdigt nok valgte hun at forblive i forholdet. I dag lever de sammen, men mere som søstre end ægtefæller.

Rejsen mod at blive en rigtig kvinde tog fart, og navneskiftet til Fulvia var en vigtig del af processen. Sidan da har han brugt over 500.000 kroner på at komme til at ligne en kvinde – blandt andet 150 botox-behandlinger for at gøre læber og kæber fyldigere, skriver RelayHero.

Foto: Youtube

Fulvia har også fået to fedtsugninger, fire brystoperationer og et ukendt antal numseløft. Siden begyndelsen af forvandlingen har hun også gennemgået flere hormonbehandlinger, og hele processen har som sagt været dyr.

Derfor har Fulvia været nødt til at sælge alle sine biler og våben for at kunne betale for sin kønsændring. Hun mener dog, at det er det hele værd – og påpeger, at det vigtigste er at føle sig godt tilpas i sin egen krop.

Foto: Youtube

Alt dette og meget mere kan du høre mere om i det fascinerende tv-indslag nedenfor!

Her fortæller Fulvia blandt andet, at rejsen mod den perfekte krop endnu ikke er forbi.

– Jeg har ikke tænkt mig at stoppe, siger hun.

Synes du også, at man skal være præcis den, man vil? Så tryk på del-knappen for at sprede det vigtige budskab!