Fræk tyv vil stjæle husejerens pakke på verandaen – sekunder senere får idioten præcis som fortjent

Jeg er pokkers træt af personer, der ikke kan kende forskel på dit og mit. Kort sagt personer, der stjæler og opfører sig idiotisk over for andre.

Personligt har jeg fået stjålet flere cykler i årenes løb, men (heldigvis) sjældent genstande af større værdi. Det er jeg selvfølgelig glad for, da der findes uskyldige mennesker her i Danmark, der har fået stjålet noget langt værre.

Selvom materialle ting sjældent er det vigtigste er i livet, så kan det virkelig være irriterende at få sine værdigenstande stjålet. For det koster både uskyldige mennesker tid og penge, og ofte slipper de frække tyve desværre uden straf, da det mange gange er umuligt at finde frem til dem.

En anden, der var træt af at få stjålet ting af sager af tyve i sit boligkvarter, var Jaireme Barrow. Han bor i den amerikanske by Tacoma, og var blevet frarøvet flere kostbare bildele og pakker, som bud havde efterladt på hans veranda.

Opfindsom fælde

Eftersom Jaireme er meget opfindsom, valgte han at lave en lille fælde for tyvene. Han byggede en pakke, som han satte på verandaen lige foran indgangen til huset, hvorefter han satte tre forskellige overvågningskameraer op.

Men tyvene, der kom til huset, var ikke klar over, at pakkens eneste indhold var en udløser, der udløste et voldsomt riffelskud (dog ikke et rigtigt et af slagsen).

Derfor ventede der et stort chok for tyvene, der sneg sig hen til pakken for at stjæle noget, de troede et bud havde efterladt – men i stedet ventede en stor overraskelse, da de lagde hænderne på pakken.

Her i videoen kan du se deres reaktioner, da den vilde lyd fra et riffelskud lyder!

Jeg synes, at det her er helt genialt! Jaireme gav områdets tyve en solid lærestreg, og påførte ingen skade med sin fantastiske opfindelse!

[arve url=”https://youtu.be/Sv2h-csnlps” /]

Over 27 millioner har allerede set dette geniale klip, som nu hyldes af politiet, naboer og mennesker verden over!

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis du også mener, at tyvene fik som fortjent!