Forskning: Denne penisstørrelse foretrækker kvinder - ifølge nyt studie

Forskning: Denne penisstørrelse foretrækker kvinder – ifølge nyt studie

Er det størrelsen eller gørelsen? Det er et spørgsmål, som er blevet diskuteret af både månd og kvinder i årtusinder, og alle har en mening om sagen.

Nogle mener, at penisstørrelsen er meget vigtig, mens ande mener, at det er vigtigere, hvad man gør med den. Men hvordan står det egentlig til?

Er det størrelsen, eller er det gørelsen?

Ifølge et studie betyder størrelsen faktisk lidt, og der er en størrelse, der er bedre end andre, skriver LadBible.

Den amerikanske sexforsker Dr. Nicole Prause ønskede at finde ud af, om størrelsen rent faktisk betyder noget, og i så fald, hvor stor den perfekte penis er ifølge kvinder.

3D-modeller

Prause opdagede, at tidligere studier om emnet var utilstrækkelige. I mange af studierne havde kvinderne set et papir med forskellige penisstørrelser og skulle vælge en foretrukken størrelse.

Men det viste sig senere, at kvinderne i de studierne var dårlige til at vurdere den faktiske størrelse blot ved at kigge på et stykke papir.

Shutterstock

Derfor skabte Prause og hendes kolleger tredimensionelle modeller af penisser i forskellige størrelser, så kvinderne, der deltog, bedre kunne vurdere penissernes størrelse.

Så stor er den perfekte penis

Hvilke konklusioner kunne Dr. Prause så drage af sit studie?

Ved engangs-knald foretrækker kvinder en lidt større penis, omkring 16,2 centimeter lang og med en omkreds på omkring 12,7 centimeter.

Shutterstock

Men når det gælder et langvarigt forhold, foretrækker kvinder en penis, der er omkring 16 centimeter lang og 12,1 centimeter i omkreds.

Som mand behøver du dog ikke at fortvivle for meget, hvis du falder under disse standarder.

Undersøgelsen viste også, at penisstørrelse ikke er så prioriteret, når kvinder leder efter en mandlig partner, men endte meget langt nede over foretrukne egenskaber, nogenlunde samme sted som øjenfarve og hvilken bil man kører rundt i.

Shutterstock

Men det er da dejligt endelig at få svar, synes du ikke?

Tryk nu på DEL-knappen for at dele denne vigtige nyhed med dine venner!