Vred fodgænger bliver rasende på uskyldig bilist - tager 2 skridt og får alle til at grine ad skadefryd

Vred fodgænger bliver rasende på uskyldig bilist – tager 2 skridt og får alle til at grine ad skadefryd

Jeg har fuld forståelse for, at folk kan blive vrede, når andre ikke opfører sig ordentligt i trafikken. Jeg er en af dem. Det er dog ikke kun bilister, der kan opføre sig tåbeligt – nogle gange kan fodgængere og cyklister også skabe kaos.

Men så længe man forsøger at tage hensyn og overholde loven, plejer det at gå uden de store problemer. Det forekommer dog ret ofte, at andre har en mening om din adfærd i trafikken.

Uberettiget udbrud

Manden i videoen nedenfor blev filmet af et bilkamera, da han fik et vildt raserianfald. Over hvad er lidt uklart, muligvis fordi den pågældende bil bremsede lidt for sent – men han tøvede under alle omstændigheder ikke med at fortælle manden bag rattet sin uforbeholdne mening om situationen.

Den kasketklædte mand er faktisk så rasende, at han ikke er opmærksom på sine omgivelser. Få sekunder senere slår karma til, da det ærligt talt virker som om, at hans raserianfald er meget uberettiget. Selv ikke efter den hændelse er manden færdig med at skælde ud.

Millioner af Youtube-brugere har nu grinet af videoen, som er blevet et viralt hit – og jeg kan godt forstå hvorfor. For det er virkelig svært at lade være med at grine, når denne form for vrede rammer nogen i røven!

Vi vil selvfølgelig gerne påpege, at vi ikke håber, at manden kom til skade. Men baseret på videoen virker det til, at han har det godt.

Indrøm nu bare, at det her også gav dig et smil på læben? I så fald skal du ikke tøve med at DELE for at sprede lidt ekstra glæde til dine venner i dag!