Far bliver rasende da sønnerne bruger mobilerne frem under aftensmaden – men hård hævn er helt genial

Unge i dag ville næppe overleve uden deres mobiler. Uanset hvor man møder den yngre generation i dag, så sidder de med næserne dybt begravet i deres telefoner. Hvad der sker omkring dem er ikke så vigtigt, som det der foregår på skærmen!

Den teknologiske udvikling har selvfølgelig ført mange gode ting med sig, men jeg har dog lidt ondt af de mennesker, der næsten ikke kan færdiggøre et helt måltid uden at finde mobilen frem. Der skal tages billeder, sendes beskeder og offentliggøre den mindste detalje til omverdenen.

Nogle virker til at være blevet træt af dette fænomen – som faren i videoen nedenfor!

Selv om jeg ikke ligefrem er gammeldags anlagt, synes jeg alligevel, at mobiltelefonerne har fået en for stor rolle i vores liv. De er selvfølgelig praktiske at have ved hånden – men det sociale samspil mennesker imellem må ikke gå tabt.

Mange gange føler jeg, at det primært er unge, der synes, at deres mobiler er langt vigtigere end det, der sker i deres nære omgivelser – som eksempelvis under en samtale eller et måltid.

Får ikke saltet

Sketchen nedenfor er et strålende eksempel på netop dette, og jeg er faktisk overbevist om, at mange forældre oplever dette næsten dagligt.

En familie – mor, far og to sønner – sidder og spiser aftensmad sammen. Efter lidt tid sidder begge sønnerne med deres mobiltelefoner, og man kan tydeligt se, at det går faren på nerverne. Det er åbenbart ikke første gang, at det her sker.

Efter lidt tid beder faren den ene søn om saltet – måske lidt som en test for at se, hvor opmærksom drengen er – men da drengen ikke giver sin far saltet, får den gamle gubbe ganske enkelt nok.

Se nu hans geniale revanche, som ligeledes giver moren et stort smil på læben!

Jeg synes, at det er helt vidunderligt, og sønnerne fik sig en lektie på den gammeldags facon!

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis farens revanche gav dig et smil på læben!