Familiefar kan ikke få arbejde på grund af sin ansigtstatovering - hvad tænker du om det?

Familiefar kan ikke få arbejde på grund af sin ansigtstatovering – hvad tænker du om det?

Alle bør have mulighed for at vise deres evner på arbejdsmarkedet. Selv hvis man har en lidt plettet fortid, så kan man sagtens forbedre sig som menneske – og i mange tilfælde er en ny chance nødvendigt.

Men for et stykke tid siden skrev vi om en advokat, der ikke kunne få et job, fordi hun var for attraktiv. “Mænd bliver distraheret”, sagde hun, og hun mente, at den eneste løsning for at få et job var at blive mindre lækker.

Men der er også andre, der er nødt til at arbejde lidt på deres udseende, før jobtilbudene begynder at komme – men på en lidt anden måde.

En af disse er 31-årige Puk Kirek. Han har tre børn, har siddet i fængsel i 5 år, og kalder sig selv “gangster”. Han er medlem af banden Mogrel Mobs – og har nu fået tatoveret bandens slogan “Notorious”, hvilket betyder “berygtet”, i ansigtet.

– Jeg ved, at det bliver svært at få et arbejde med mine tatoveringer, siger han ifølge Daily Mail.

Facebook

Vil altid være en gangster

Efter han er kommet ud af fængslet, mener han dog, at han er fast besluttet på at ændre sit liv.

– Jeg vil være sund, se godt ud og have det godt.

Facebook

Selv om situationen er lidt hård i øjeblikket, så håber den new zealandske mand at kunne finde et job sportsbranchen fremadrettet.

– Jeg vil altid være en gangster, men det er vigtigt at vise, at vi kan leve bedre liv. Jeg vil tage nogle af de andre med på den bedre livsstil, siger Puk.

Facebook

Men han er ikke den eneste. Mark Cropp er også blevet omtalt i medier verden over på grund af sin ansigtstatovering. Efter en festlig aften i fængslet, hvor de indsatte drak hjemmebrændt, vågnede han op med en tatovering, der dækkede halvdelen af ansigtet.

Men Mark fik heldigvis et job på en kyllingefarm. Hvem ved – måske det også er løsningen for Puk Kireka. Vi kryder i hvert fald fingre og håber, at det går ham godt.

Hvad synes du om ansigtstatoveringer? Skal man følge sin drøm, eller er det tosset? Giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook!