Her er det praktiske armbånd, der giver dig stød – når du spiser for meget slik

Som barn var det at spise slik og andre lækkerier ofte noget, der var forbeholdt til om lørdagen. Men som voksen kan man selv vælge, hvornår og hvor meget slik og søde sager man spiser.

Men nogle gange kan det være svært at begrænse sig, og det er jo så svært at holde fingrene fra kagedåsen, slikskålen eller pizzeriaet nede på hjørnet.

Det er sjældent effektivt at indføre slik- eller fastfoodforbud, det ender normalt med, at man bryder sit løfte.

Men nu er der et armbånd, der sætter en aktiv stopper for dine dårlige spisevaner – ved at give dig elektrisk stød, skriver 9gag.

Armbåndet hedder Pavlok, og er designet til at få brugeren til at stoppe med sine dårlige vaner, uanset om det er rygning, fastfood eller slik.

Giver stød

Armbåndet virker på den måde, at man indtaster hvilken uvane, man gerne vil slippe af med, eksempelvis at man gerne vil stoppe med at spise slik.

Armbåndet registrerer så, hvis og når hånden nærmer sig munden, og giver dig så et elektrisk stød.

De elektriske stød skal ende med at skabe en modvilje mod at gentage sin uvane, og skal helt behandle dig for den.

Youtube

Kan bruges til alle uvaner

Pavlok-armbåndet kan ikke bare minimere ens snackforbrug, men ifølge virksomheden bag produktet kan det også afhjælpe med at holde op med at shoppe, ryge samt meget andet.

“Stop med at ryge, stop med at bide negle, stop med at bide hår. Pavlok er den naturlige løsning, der kommunikerer med din reptilhjerne, og hjælper dig af med dine uvaner”, skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Men det er alt andet end billigt at blive sin uvaner kvit, da armbåndet koster omkring 1.000 kroner.

Pavlok

Dette armbånd er perfekt til alle slikgrise, der ikke kan lade være med at spise slik – eller som har andre dårlige vaner! Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner muligheden for at blive kureret for deres dårlige vaner!