Angela var træt af at skrabe bilruder hver dag – se nu genial løsning, som alle danskere bør prøve

Det er blevet den tid på året, hvor man hver morgen skal bruge mindst 10 minutter på at skrabe frost af bilruderne.

Som om morgenerne ikke er stressende og mørke nok i sig selv, men så er man også tvunget til at fryse fingrene for at kunne komme på arbejde.

Men engelske Angela har fundet et genialt trick, der gør isskrabning både hurtigere og nemmere, skriver Manchester Evening News.

Angela Hickling, der kommer fra England, var træt af at knokle med skrabe bilruderne fra frost hver morgen, og opfandt derfor sin egen smarte isskraber.

I'm sure sundays arnt made for this ya know, wheres my breakfast in bed all nice and warm.. football life ⚽️👍⚽️👍⚽️👍bring me my hot chocolate 🥳🥳🥳🥳

Posted by Angela May on Sunday, November 17, 2019

Sprayflaske med børste

Angela var hjemme hos sin kæreste, og begyndte at lede efter noget at skrabe ruderne med. Så fandt hun en tom sprayflaske, der tidligere havde indeholdt tæpperens.

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Angela fyldte den tomme flaske med varmt vand, og brugte derefter børsten på flasken til at skrabe ruderne. Det varme vand var med til at smelte isen og på få sekunder havde hun ruderne helt fri for frost.

“Jeg er et geni..”

Angela tog nogle billeder for at forevige sin geniale idé og lagde derefter billederne på Facebook.

“Jeg er et geni. Tag en flaske som denne, fyld den med varmt vand og du er færdig. Ingen frosne hænder og helt rene ruder. Nu mod jobbet, hav en god dag!” skrev Angela på Facebook.

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Hyldet på Facebook

Angelas ide blev hyldet på Facebook, og nu har flere millioner ladet sig inspirere.

– Jeg ville ikke fryse fingrene, da jeg skrabede ruderne, og så fandt jeg denne flaske. Som du kan se i klippet, virkede det på få sekunder. Jeg brugte ikke engang alt vandet fra flasken, fortalte Angela til Manchester Evening News.

Se klippet her nedenfor!

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Tøv ikke med at dele Angelas smarte trick med dine venner. De vil med garanti være dig evigt taknemmelig!