Amanda, 33, er blevet rig på sin unikke krop – se nu når hun kommer op ad vandet

Det er blevet lidt af en trend, at personer med mange følgere på Instagram er blevet internet-stjerner. Tidligere var det rockstjerner og skuespillere, der fik alt rampelyset, men i dag er det sociale medier, der er i fokus.

33-årige Amanda Lee har 12 millioner følgere, og virksomheder betaler amerikaneren cirka 150.000 kroner for at blive tagget/nævnt i forbindelse med hendes billeder.

Det hele begyndte i 2014, da Amanda lavede sin Instagram-konto, hvor hun blandt andet delte gode råd om træning. Hun delte en del billeder af sin meget veltrænede krop.

Amanda er nemlig certificeret personlig træner, og det har altid været hendes store interesse.

Har i dag 11,5 millioner følgere

Med årene kom der lidt flere former, små bikinier og hud på billeder.

Og så tog det hele fart.

I dag har Amanda 11,5 millioner følgere på Instagram, lever et luksusliv og tjener op mod 150.000 kroner per billede, som virksomheder betaler for at få vist på hendes konto, skriver Daily Mail.

Amanda tager derudover 3.000 kroner for en times personlig rådgivning.

https://www.instagram.com/p/BvCYAf6FESB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4d2d892e-bf26-4133-b83b-b7acce962056

Den storbarmede blondine indrømmer, at hun har fået lavet bryster og bruger botox – men hævder, at hendes meget omtalte numse skyldes hård træning.

Amandas fotograf er hendes egen mor – Olinda Fields.

– Fitness er sexet. Da jeg bemærkede, at jeg fik flere ‘likes’ af mere sexede billeder, blev jeg tiltrukket af den opmærksomhed, indrømmer modellen for Cosmopolitan.

Hvad synes du om det her? Gør Amanda det rigtige ved at udleve sin drøm, eller bør hun få et “rigtigt” arbejde?