Idiot i varebil krænker kvindelig cyklist seksuelt – så får svinet en lærestreg for livet

Allerede som barn lærer man, at man skal behandle sine medmennesker med respekt. Men der er altid fjolser, som ikke tænker på andre end sig selv. De fortjener virkelig al den karma, som kan ramme dem i røven.

En kvinde på cykel, der blev udsat for seksuelle krænkelser af en kæmpe nar i en varebil ved et fodgængerfelt, fandt dog på sin helt egen hævn.

Det er en selvfølge at opføre sig pænt i trafikken, men visse personager er hverken i stand til det eller at være et respektabelt medmenneske.

Tager på kvinden

I klippet filmer en mand fra sin motorcykel, da en mand i en varevogn begynder at chikanere en kvinde på cykel ved et fodgængerfelt i London.

Youtube

Hun siger fra, men idioten i bilen giver ikke op. Han kalder hende nedsættende ord og forsøger at røre ved kvindens krop, men da lyset bliver grønt, forlader han stedet.

Tager hævn

Men så kører cyklisten efter – for at få hævn.

Hun indhenter hurtigt biler – og viser sig hurtigt, at idioten lagde sig ud med den helt forkerte kvinde.

Se selv i videoen nedenfor:

Kvindens hævn var forhåbentlig dyr, pinlig og irriterende for manden i varebilen.

Kvinden hyldes

Kvinden var virkelig opsat på at få sin hævn!

Youtube

I slutningen af ​​klippet kører personen på motorcyklen, som filmede det hele, op til bilen og råber, at røvhullet fik præcis, hvad han fortjente.

Youtube

Som lidt ekstra salt i såret – men er der nogen, der skal hyldes her, så er det kvinden på cyklen. Hun nægter at lade sig behandle respektløst.

Tryk nu på DEL-knappen for at hylde kvinden!