27-årige Annie har haft sex med 500 personer – nu afslører hun fejlen, næsten alle mænd begår i sengen

Sexlyst er helt naturligt og en del af vores biologiske drifter.

Selvfølgelig er sexlysten forskellig fra person til person. Nogle vil have sex en gang om ugen, mens andre går rundt og er liderlige det meste af tiden.

Men spørgsmålet er, om nogen er lige så liderlige som 27-årige Annie Knight. Australieren beskrives som “den liderligste i landet” og har haft sex med over 500 mennesker – heraf 300 på et enkelt år.

Nu afslører hun den mest almindelige fejl, mænd begår i sengen.

Fem personer om dagen

På bare et år havde Annie sex med over 300 mennesker på et enkelt år.

Det det gik vildest for sig, havde hun sex med op til fem personer på én og samme dag. Annie har sex med både mænd og kvinder, og hun møder de fleste af sine sexpartnere via dating-apps.

– Jeg havde det fantastisk bagefter. Sex får mig til at føle mig godt tilpas, siger Annie til New York Post.

Vil prøve alt

Annie, der er døbt “Australiens liderligste kvinde”, er åben for forslag, når det kommer til at tumle mellem lagnerne, intet er forbudt.

– Jeg vil prøve alt, siger Annie til New York Post.

Annie havde tidligere et job inden for reklame og marketing, men efter at hendes Onlyfans-konto blev opdaget, blev hun fyret.

Der er dog ikke noget, der generer Annie, da hun i dag tjener omkring 8000 danske kroner om dagen ved at vise sig frem på nettet.

Den mest almindelige fejl i sengen

De seneste år er Annie mildest talt blevet erfaren i sengen, og nu har hun afsløret en almindelig fejl, som de fleste mænd begår i sengen.

– Næsten alle er bare inde og ude. De glemmer fuldstændig forspillet og går kun efter rødbeden. Jeg kan ikke engang tælle, hvor mange gange jeg har skullet lære mænd, hvor klitoris er, eller hvordan man når g-punktet, siger Annie til It’s gone viral.

Ser man det! Tryk nu på DEL-knappen for at dele disse vigtige oplysninger videre!