25-årig bliver liderlig af at leve som baby – køber bleer for 2.000 kroner om måneden

Som voksen må man leve sit liv, som man vil, så længe man holder sig inden for lovens grænser, og ikke skader andre.

Visse spiller golf, nogle elsker at løbe og visse har lidt andre hobbyer. Ofte forbliver det en hobby, men for en del bliver det en hel livsstil.

Hvilket er tilfældet for 25-årige Paigey, der lever som en baby og bruger 2000 kroner om måneden på bleer, skriver Daily Mail.

Paigey bor på den amerikanske østkyst, hvor hun hver morgen vågner i sin overdimensionerede tremmeseng, skifter blev og begynder sin dag.

Paigey lever nemlig et liv som voksenbaby, hvilket betyder, at hun tænder seksuelt på at gøre alt, hvad et lille barn gør.

“Elsker mine bamser”

Som 18-årig kunne Paigey endelig begynde at leve sit liv, som hun havde drømt om. På internettet fandt hun tusinder af ligesindede, og i 2018 havde hun modet til at springe ud og udleve sin fetish.

– Jeg har altid elsket legetøj, og griner ad alt det, som kun børn plejer at grine ad. Jeg samler på dukker og Barbier, og elsker at lege med mine bamser, siger Paigey til Daily Mail.

I løbet af dagen optager Paigey videoer og tager billeder til sin hjemmeside, hvor hendes følgere donerer penge til hende.

Paigey holder sin livsstil privat, og kunne aldrig finde på at gå rundt med ble offentligt.

– Jeg klæder mig måske lidt barnligt, men du kommer aldrig til at se mig drikke af en flaske eller have en sut i munden offentligt, jeg er meget diskret, fortæller hun og fortsætter:

– Vi er jo stadig velfungerende voksne, der har daglige gøremål, mens vi udlever denne livsstil.

Hyldes og kritiseres

Reaktioner fra offentligheden er splittede. Hendes nærmeste har accepteret Paigey, men mange kommer også med nedsættende kommentarer på nettet.

– Hvis man opfører sig, som om det er helt normalt, vil andre også opfatte det sådan. Når jeg får had, plejer jeg normalt ikke at svare, det er primært personer, der sætter spørgsmålstegn ved min intelligens og ikke forstår, hvorfor man vil leve sådan, forklarer Paigey.

Vil have flere til at leve mere åbent

– Men jeg får også mange varme beskeder, hvor folk takker mig for at være så offentlig, som jeg faktisk er, forklarer Paigey.

Paigey har sin egen Youtube-kanal, hvor hun taler åbent og svarer på spørgsmål om sin livsstil. Hendes store drøm er, at flere får modet til at leve åbent og på egne vilkår.

– Man er aldrig alene, der er masser af information på internettet, hvor du kan få hjælp til at finde din plads i denne kultur, siger hun.

Det er dejligt at se Paigey leve sit liv på sine egne betingelser! Hvad tænker du om dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!