18-årige savler over kvinden på stranden - men når hun afslører sin alder, kan mændene ikke tro deres egne ører

18-årige savler over kvinden på stranden – men når hun afslører sin alder, kan mændene ikke tro deres egne ører

Jo ældre man bliver, desto mindre betyder udseendet. Man har arbejdet og slidt hele livet, så man fortjener at kunne tage lidt ekstra hyggekilo på hist og her, hvis man ønsker det.

Desuden bliver det sværere at holde sig i form, jo ældre man bliver. Alt går bare lidt langsommere, og det er helt naturligt.

Men det virker til, at nogle mennesker trodser naturlovene. Lesley Maxwell, 63 år gammel, er en af dem. Bedstemoren har en hel hær af unge mænd, der higer efter hende, på trods af hendes alder.

Lesley er en 63-årig australier, der til daglig arbejder som personlig træner og konstant får opmærksomhed fra yngre mænd.

Tusindvis af følgere på Instagram

På Instagram har Lesley over 80.000 følgere, der dagligt får opdateringer fra fitnesscenteret eller stranden, hvor Lesley tilbringer det meste af sin fritid.

Kommentarfeltet på Lesleys Instagram fyldes ofte med beundrende kommentarer fra både kvinder og mænd.

“Wow, hvilken veltrænet krop” er en af de mest almindelige kommentarer.

Træner 5 gange om ugen

Men hvordan holder Lesley sig i en så utrolig form? Hun spiser selvfølge sundt, og ud over at træne andre personer træner hun selv fem gange om ugen.

Ifølge Lesley er alder bare et tal, og hun nævner gerne sine kærester som eksempler, hvor næsten alle har været yngre, for eksempel var hendes eks-mand 13 år yngre.

At mange af de beundrende kommentarer kommer fra unge mænd er ikke nødvendigvis negativt, ifølge Lesley.

– Fyrene er omkring 18 år, hvilket er virkelig sjovt. Jeg tager det hele som en kompliment, og det er ekstra sjovt, at de følger mig på Instagram. Selvfølgelig sætter jeg pris på mandlige følgere. Mænd giver jo lidt ekstra krydderi til livet, og det ændrer sig ikke, uanset hvor gammel man er, siger Lesley ifølge Daily Star.

Det kalder jeg en bedstemor med slaw’. Hun beviser virkelig, at alder bare er et tal! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!