17-årige skal ringe med gammel drejeskivetelefon - vildt resultat siger ALT om dagens ungdom

17-årige skal ringe med gammel drejeskivetelefon – vildt resultat siger ALT om dagens ungdom

Der er så utroligt meget, som nutidens ungdom aldrig kommer til at opleve! Meget i samfundet er selvfølgelig blevet bedre, siden jeg selv var ung, men jeg føler trods alt, at min barndom var lidt mere levende end for dem, der vokser op i dag.

For nutidens unge betyder det “at lege” mange gange at sidde ved computeren og interagere med hinanden via chat eller et spil.

Hvis de ikke sidder klistret fast foran computeren, kan man næsten vide sig sikker på, at de sidder med næsen dybt begravet i telefonen.

Selv om nutidens unge er meget dygtige til alt det der med teknologi, kan der nogle gange opstå problemer, når de stifter bekendtskab med lidt ældre teknologi – som en gammel drejeskivetelefon.

Det er nok meget normalt at tænke tilbage på sin egen barndom som værende lykkeligere end andres – det tror jeg faktisk, at de fleste gør. Men spørgsmålet er, om nutidens ungdom ikke går glip af meget, når de konstant sidder indendørs med deres elektriske gadgets?

Ser en drejeskivetelefon for første gang

Som ung var det ikke ualmindeligt, at jeg bare cyklede over til en ven og bankede på døren for at se, om de havde lyst til at lege. Det kunne være alt fra at spille lidt fodbold, lave papirfly – eller bare cykle rundt i byen.

I dag er unge mennesker tilsluttet nettet i døgnets 24 timer, og har selvfølgelig mange af deres venskaber der – mange gange forstår jeg ikke engang, hvad de gør for at holde kontakten.

Men når det kommer til lidt ældre telefoner, er den yngre generation lige så fortabt, som jeg var, da mobiltelefonen kom.

I klippet nedenfor ser vi to, hvad vi antager er forældre, der viser en gammel drejeskivetelefon til to 17-årige drenge.

Skal indtaste et nummer på 4 minutter

De får til opgave at finde ud af, hvordan telefonen ringer, og så skal de indtaste et nummer på under 4 minutter.

Uden at afsløre for meget kan jeg konstatere, at det ikke forløber helt efter planen. Se hele klippet nedenfor!

Når man har set det, er det ikke svært at forstå, at næsten 2 millioner personer har set klippet og fået sig et godt grin!

Tryk nu på del-knappen, hvis videoen også gav dig et smil på læben(eller fik dig til at ryste på hovedet)!