11 årsager til at buttede mænd er de bedste elskere

At være elsker til en stor eller buttet mand kan være en spændende udfordring – især hvis man selv er lille. Det kan i sig selv føre til udfordringer for begge parter. Det kan man naturligvis finde løsninger på, men ikke uden at anstrenge sig en smule.

Men ligesom med det meste her i livet vejer fordelene op for det negative. Alle de fantastiske glæder ved at have en stor eller buttet mand gør det helt klart de små besværligheder det hele værd – og derfor har vi her samlet 11 årsager til, hvorfor alle burde have en stor fyr i sengen!

1. De forsøger at please dig

Vi bør selvfølgelig ikke være alt for generaliserende, men mange store mænd har måske ikke altid haft det så nemt med at tiltrække kvinder. Derfor har de en tendens til at forsøge lidt ekstra – og det kan få dig til at føle dig ekstremt værdsat.

2. Du kan spise hvad du vil

Store mænd bekymrer sig sjældent om, hvorvidt du spiser 3 pizzaer eller drikker 4 liter sodavand. Det er livskvalitet for dem!

Mindre stressende

3. De er ekstra hyggelige at putte med

Disse fyre er ikke skrøbelige og går ikke i stykker. De er store og bløde – perfekte til at putte!

e-wiki.org

4. De stresser mindre

Kraftige mænd bekymrer sig sjældent om, hvad andre tænker. De er stolte af deres kroppe, vælger ofte at beholde deres store skikkelse – og kan slappe af på sofaen i timevis!

5. Store mænd ser godt ud i jakkesæt

De fylder det ud! Intet er mere sexet end en fyr, der ser godt ud i fint tøj!

6. De får dig til at føle dig lille

Selvfølgelig kan det være dejligt selv ikke at føle sig stor og klodset. At være skrøbelig, men føle sig tryg på grund af sin partner, bør absolut ikke undervurderes.

7. Du har altid en pude lige ved hånden

Mandens størrelse gør, at han nemt kan bruges som en ekstra pude – hvor som helst og når som helst.

Tryg og sikker

8. De elsker normalt mad

Noget af det mest uattraktive ved mænd er, når de ikke kan lide at spise, eller tænker på deres vægt hele tiden. Store mænd behøver ikke nødvendigvis tage på i vægt, men deres store krop kræver selvfølgelig vedligeholdelse. Desuden – mad smager bare så pokkers godt!

Wikimedia Commons

9. De elsker normalt at lave mad

Hvis de elsker mad, elsker de normalt også at lave mad. Hvilken luksus!

10. Du er tryg og sikker

Ingen lægger sig ud med dig, når du er sammen med en stor, robust mand. Han er som en livvagt, som man holder af og er intim med fra tid til anden.

11. Du skal stå på tæer for at kramme og kysse ham

Det er bare utroligt lækkert!

Som du kan se, er der masser af årsager til at have en stor mand som elsker eller partner! Tryk nu på DEL-knappen for at sprede dette vigtige budskab!