Udfordring: Hvilket ur stikker ud?

I de senere å er jeg begyndt at sidde mere med hjernevridere, udfordringer og lignende, der virkelig får hjernen til at arbejde på højtryk.

En god og hyggelig vane. Jeg bilder mig selv ind, at det holder hjernen ekstra skarp, og at det er rigtig vigtigt i en tid, hvor teknologien klarer det meste for os i løbet af hverdagen.

Det kan være meget simpelt, og behøver absolut ikke at være specielt kompliceret. Det vigtigste er, at man aktiverer hjernecellerne – og det skader selvfølgelig ikke at finde sit indre konkurrencemenneske frem.

Gåden nedenfor er i al sin enkelthed et glimrende eksempel på den form for hjernegymnastik, der kan give os en tiltrængt pause på arbejdet eller TV-kiggeriet. At bare stirre ind i en skærm hele dagen kan være hårdt, og så har hjernen brug for en anden form for stimulans.

Hvilket ur stikker ud?

Ifølge sitet Mambee kan de fleste ikke løse denne gåde på 10 sekunder. Jeg holdt mig lige netop inden for tidsgrænsen, men det er faktisk ikke så nemt, som man tror ved første øjekast.

Der er tre ure på billedet. Din opgave er at finde frem til det ur, der stikker ud fra de to andre. Der er en specifik detalje, der er vigtig at finde for at kunne løse denne billedgåde.

Mambee

Fandt du uret, der stak ud? Du skal som sagt finde en helt specifik detalje – og hvis du finder den, har du løst gåden!

De fleste klarer det som sagt ikke inden for 10 sekunder, så hvis du kan, kan du være stolt af dig selv!

Her nedenfor giver vi dig svaret!

Mambee

Det rigtige svar er, at ur A stikker ud! Hvorfor? Jo, tallene 6 og 12 har skiftet plads!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis du svarede rigtigt, eller hvis du gerne vil sende en sjov udfordring videre til dine venner!