Simpel test afslører noget interessant om din personlighed: Hvilket dyr ser du først på billedet?

Eftersom vi alle er forskellige, opfatter vi også ting forskelligt afhængigt af ens personlighed.

Nogle er meget udadvendte, mens andre har en lidt mere indadvendt personlighed. Men uanset personlighed er vi alle fantastiske – og der intet positivt eller negativt ved at have forskellige personlighedstræk.

På billedet nedenfor er der ni forskellige dyr, og ifølge sitet Lessons Learned in Life kan det første dyr, du ser på billedet, fortælle noget meget vigtigt om din personlighed.

Et billede som dette skal man selvfølgelig tage med et gran salt, og er nok mere ment som underholdning end eksakt videnskab. Men personligt synes jeg, at det var meget interessant. Hvilket dyr ser du først?

ØRN

Ørnen er skarp og elegant. Hvis ørnen er det første dyr, du ser, er du fokuseret, omhyggelig og hader at overlade noget til tilfældighederne. Du bekymrer dig ikke over hverdagens små problemer, og du har intet imod at prøve nye ting for at bryde rutinen.

Sommerfugl

Sommerfuglen repræsenterer, hvor skrøbeligt livet kan være. Hvis sommerfuglen er det første dyr, du ser, er du en charmerende person med en meget følsom sjæl.

Hund

Hunden – menneskets bedste ven. Følsom, loyal og med et stort behov for nærhed. Hvis du ser en hund, er du klog og ved, hvad der betyder meget her i livet. Når du først har truffet en beslutning, står du ved den.

Knæler

Knælerens egenskaber er præcision og tålmodighed. Hvis du ser en knæler, er du målbevidst og har ingen problemer med at vente, da du ved, at det vil være det hele værd. Andre har en tendens til at undervurdere dig, fordi du holder lav profil, men du er klar over, at du i sidste ende vinder ved det.

Krabbe

Krabber fascinerer deres omgivelser med deres komplekse personligheder. Hvis krabben var det første dyr, du så, betyder det, at du har en klog, hård personlighed, der ikke har noget imod at tage kampen op, hvis det er nødvendigt. Du kan virke hård på overfladen, men dine nærmeste ved, at du altid er der for dem.

Ulv

Ulven er en klog og lidt mystisk skabning. Hvis dette storslåede dyr var det første, der fangede din opmærksomhed, så er du meget beskyttende overfor dine nærmeste. Du er ikke bange for at løbe risici og elsker eventyr. Du går dine egne veje i livet uden at tage hensyn til, hvad andre mener og tænker.

Hest

Hesten er selvstændig, værdsætter sin frihed over alt andet og følger hjertet uden at blinke. Hvis du først så en hest, er du svær at snyde og går gerne dine egne veje i livet. Samtidigt er du meget uselvisk og tøver aldrig med at hjælpe andre.

Hane

Hanen har en farverig personlighed med et godt hoved. Hvis du først ser en hane, har du ingen problemer med at navigere dig frem i de fleste sammenhænge. Du her let ved at tale med andre og at få folk til at grine, men du har heller ikke problemer med at hæve stemmen, hvis du ser uretfærdigheder.

Due

Duen står for fred og styrken. Hvis du ser duen før de andre dyr, er du en rolig, ordentlig person, som sjældent stresser. Men du har også en indre styrke, der viser sig i modgang. Livet har gjort dig klog, og du investerer meget tid i dine nære relationer.

Fotokilde (alle): Lessons learned in life

Selv så jeg hanen først, og det passede faktisk meget godt på min personlighed! Tryk på del-knappen for at se, hvilket dyr dine venner ser først!