Optisk illusion driver alle til vanvid: Kan du finde balletdanseren på dette billede?

Jeg elsker hjernegymnastik! Uanset om der er tale om krydsord eller sudoku, har jeg altid haft en forkærlighed for forskellige gåder og lignende, siden jeg var lille.

Derudover er hjernegymnastik også godt for hukommelsen og koncentrationen, så man kan roligt sige, at man kombinerer nytte og fornøjelse!

På det seneste har jeg især udviklet en fascination for denne slags optiske illusioner, og den her nedenfor er rigtig svær – jeg klarede den faktisk ikke, og var nødt til at kigge på facit.

Optiske illusioner er en god metode til at skærpe hjernen. Man skal have et falkeøje, og hjernen bliver virkelig stimuleret.

Drevet tusindvis til vanvid

Men jeg indrømmer gerne, at den optiske illusion nedenfor var for svær. Jeg var nødt til at få hjælp af mine børn til at løse den, men vi hjalp heldigvis hinanden i mål.

Da jeg fandt udfordringen på nettet, blev der faktisk skrevet om, at den var meget svær, og at den har drevet flere tusindvis af internetbrugere til vanvid.

Her nedenfor følger et billede med masser af flamingoer. Men et eller andet sted på billedet er der en balletdanser. Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde hende?

Fotokilde: The Sun

Afsæt lidt tid til at studere billedet grundigt – husk på, at udfordringen er svær og kun et fåtal kan finde frem til balletdanseren. Men hvis du ikke selv kan finde balletdanseren, kommer svaret nedenfor.

Der er hun, nede til venstre i billedet! Eftersom hun er lige så blond som fuglenes næb, er hun rigtig svær at finde.

Fandt du hende uden at smugkigge på svaret? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!