Næsten ingen svarer rigtigt på klassisk gåde – men kan du?

Alle ved, at man føler sig frisk og energisk efter en omgang motion. Og det er faktisk uanset om man løber, cykler eller tager en powerwalk – al motion er god motion.

Men det er desværre ret almindeligt, at folk glemmer, at man også er nødt til at træne sin hjerne for at føle sig klar i skallen.

Selvfølgelig bruger du man sin hjerne hele tiden, også i søvne. Men nogle gange er det sundt at glemme hverdagens gøremål og bruge hjernen til lidt problemløsning, hvor hjernecellerne virkelig bliver stimuleret.

Efter en omgang hjernegymnastik føler man ofte, at man tænker lidt klarere end før, og at det er nemmere at koncentrere sig.

Hjernegymnastik kan komme i mange forskellige former. Den, der følger med morgenavisen, er som regel i form af krydsord eller sudoku.

Men hvis man søger lidt rundt på internettet, finder man hurtigt en masse sjove hjernevridere, den ene sværere end den anden.

Svær gåde

På det seneste er det blevet meget populært at løse klassiske gåder, som cirkuleret rundt i stort antal på de sociale medier.

Gåder er noget, der får mange af os til at tænke tilbage på barndommen, eller når man så fangerne på fortet, hvor deltagerne skulle op i fortets tårn og løse gåder fra den vise mand.

Gåder er sjældent simple, og du skal kunne tænke lidt ud af boksen for at løse dem.

Gåden nedenfor er et perfekt eksempel på det.

Her er gåden

Godt så, nu videre til dagens gåde.

“I forgårs var Per 17 år. Næste år fylder Per 20 år. Hvordan er det muligt?”

Tænk dig nu godt om – hvordan er det her overhovedet muligt?

Brug lidt tid på at regne det hele ud, og herefter giver vi dig svaret på gåden nedenfor.

Her er svaret

Har du et svar i tankerne? Og tror du, at du har gættet rigtigt? Lad os se, for denne gåde er alt andet en nem.

Pixabay

Svar: Per kom med gåden 1. januar, og Per har fødselsdag 31. december.

Tryk nu på DEL-knappen for at se, om dine venner kan løse denne gåde!