Kun de færreste kan spotte mester-tyven på dette billede: Hvor er tyven?

Man plejer at sige, at man kommer længst med ærlighed. Der er sikkert stor sandhed bag det ordsprog, og man kan næste håbe, at det ikke kan betale sig at hverken lyve eller stjæle.

For man skal selvfølgelig belønnes, hvis man er et godt og ærligt menneske.

Jeg kan dog næsten blive helt lykkelig af skadesfro, når kriminelle tages på fersk gerning. Jeg kan kun forestille mig, at det føles lidt ekstra hårdt for dem – og de bliver ikke bare anholdt, men føler sig garanteret også lidt dumme og hængt ud til offentlig skue.

Billedet nedenfor har cirkuleret rundt på nettet i et stykke tid efterhånden, hvor personen bag kameraet har opdaget en tyv, der sidder på hvad der ligner et svensk torv. Men det er dog ikke helt let at se, hvem der er tyven på billedet – og det er virkelig vigtigt at få hjernen og øjnene til at samarbejde.

Så – er du en skarp detektiv? Ifølge sitet Diply er det kun 2 procent, der er i stand til at finde tyven på dette billede!

Reddit

Hvis du er i stand til at finde tyven, vil du med garanti få et godt grin – selv om en del af jer sikkert skal lede i et stykke tid. Men sådanne udfordringer kan være gode for hjernen, da de fungerer som hjernegymnastik.

Den menneskelige faktor

Det er som sagt kun ganske få, der kan klare udfordringen. Men når man endelig har fundet løsningen, er det faktisk meget, meget nemt. Så gør det nu ikke for svært for dig selv!

Hvis du efterhånden er blevet lettere frustreret over, at du ikke er i stand til at finde tyven, skal vi selvfølgelig nok give dig svaret her nedenfor! Nu skal du bare finde den røde ring, der afslører tyven!

Det er dog vigtigt at påpege, at den menneskelige faktor kan føre til fejl. Derfor ved vi heller ikke med sikkerhed, om denne kvinde har stjålet trøjen, da det også kan skyldes, at butikken har glemt at fjerne alarmen?

Men hvis vi nu forholder os til sandsynlighed, føles det mere rimeligt at påstå, at tyven blev afsløret af alarmen i nakken!

Tryk nu på DEL-knappen for at udfordre dine venner! På den måde kan du bevise, at du er den bedste detektiv blandt dine venner!