Hvor mange katte er der på billedet? Dit svar kan afsløre noget skræmmende om din personlighed!

Vores hjerne har en helt unik evne til at spille os et puds.

I en verden, hvor vi snart slipper for at tænke selv, kan det være en god idé at give hjernecellerne lidt tiltrængt trænning.

Helt personligt kan jeg føle, at jeg eksempelvis begynder at tænke mere klart og tydligere efter at have siddet lidt med krydsord, soduko eller andre former for hjernegymnastik.

I løbet af de seneste år er det blevet uhørt moderne at løse små gåder på sociale medier for herefter at udfordre sine venner for at kunne sammenligne resultater. Det her minder mig om noget, man sad og arbejdede med i matematiktimerne i skolen, men måske på et lidt mere voksent niveau.

Men jeg tror, at de fleste af os besidder et konkurrenceinstinkt, og elsker derfor at kaste os ud i udfordringer af forskellige slags for at afprøve vores egen formåen.

Det seneste jeg har fundet er et billede, hvor alle hjerneceller er påkrævet. Hjernen og øjnene er virkelig nødt til at arbejde sammen for at finde ud af, hvad der foregår på denne optiske illusion.

Derudover kan dit svar faktisk fortælle noget lidt skræmmende om din personlighed!

Svaret fortæller noget om dig

Undersøg billedet nedenfor og se efter, om du kan regne ud, hvor mange katte der egentlig er!

De mest almindelige svar er 9, 6, 3, 2 og 1. Og jeg kan afsløre så meget, at en af løsningerne er korrekt. Ifølge sitet Dazzling.news er der dog en række personlighedstræk, som er mulig at koble sammen med dit svar.

Svarede du 9? Så er du en kreativ sjæl, der altid er åben for nye indtryk!

Tror du, at du ser 6 katte? Så er du en social person, der nyder at tilbringe tid i en gruppe.

Gætter du på 3? Så er du næsten skræmmende mistænksom over for dine omgivelser og hele tiden på vagt!

Tror du, at 2 er løsningen? Så er du ganske normal – hverken dum eller et geni!

Har du svaret 1? Tillykke! Du er både smart og begavet! Du er 1 ud af 7, som formår at finde frem til det rigtige svar på, hvor mange katte der er på billedet!

DEL udfordringen med dine venner eller skriv i kommentarfeltet, hvilket svar du er kommet frem til!