Kun et trænet øje klarer denne udfordring: Kan du finde alle heste på billedet?

Heste er et af de smukkeste dyr på planetet. Majestætiske, kraftfulde men samtidig utroligt loyale og selskabelige. Kort sagt er en hest en rigtig god ven.

Måske er det også årsagen til, at den optiske illusion nedenfor fascinerer os så meget. For vi mennesker elsker jo både udfordringer – og her får man begge på samme tid!

Netop denne optiske illusion stammer fra 1970’erne og er malet af kunstneren Bev Dolittle. Hun blev inspireret til at lave maleriet, da hun rejste rundt i det sydlige USA med sin mand.

Hvor mange heste kan du finde?

Maleriet er lige så smukt, som det er spændende, og det har fascineret mennesker siden 1970’erne, da det kan være svært at vurdere, hvor mange heste der egentlig er på billedet.

Billedet er malet i farver, hvilket gør det svært at vurdere, hvor mange heste der er – og ikke mange formår at finde dem alle i første forsøg.

Nu er spørgsmålet bare, om du kan? Billedet kommer nedenfor – hvor mange heste kan du se?

Hvor mange kan du finde?

Nedenfor kommer løsningen.

Sammenlagt er der altså fem heste på billedet! Fire af dem står ude til højre i billedet, mens den sidste og femte gemmer sig langt ude til venstre.

Er der en sjette hest?

Mange påstår dog også, at de kan se en sjette hest på billedet. Den skal stå lidt oppe på bjerget og er indrammet på billedet nedenfor.

Under alle omstændigheder kan jeg kun se fem heste, men godt gået, hvis du fandt dem alle!

Tryk nu på del-knappen, hvis du fandt mere end 3 heste – så kan du også byde dine venner på en sjov udfordring!