Du har 10 sekunder – kan du finde den skjulte hund blandt alle pandaerne?

At udfordre sig selv med små hjernevridere er altid meget interessant. Derudover er det også en god idé at træne sin øje- og hjerne-koordination. Lidt hjernegymnastik har aldrig skadet nogen!

En type udfordring er optiske illusioner. De forsøger at snyde en, men så er det vigtigt at være opmærksom og stå imod. Billedet nedenfor er lidt af en sådan variant!

Mange har leget med Lego, da de var små. Det var hvert fald mit yndlingslegetøj. Få ting føltes så godt, som når et projekt var færdigbygget, og man kunne vise det frem for sin familie.

Og hvis jeg nu skal være helt ærlig, så syntes min far heller ikke, at det var specielt kedeligt. Det skete fra tid til anden, at jeg afslørede ham i at sidde at lege med mit Lego, selvom jeg ikke var til stede.

Men selv i voksenlivet kan Lego-kundskaber være meget praktiske at have, viser det sig. Optiske illusioner og hjernevridere er blevet en stor trend på sociale medier på det seneste – og billedet nedenfor kombinerer begge verdener.

Du har 10 sekunder

Billedet forestiller en masse pandaer, men der skjuler sig også en Lego-hund på billedet. Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde den på 10 sekunder? Det er åbenbart kun 1 ud af 7, som er i stand til det.

Formåede du at finde Lego-hunden på 10 sekunder?

Ellers finder du svaret her nedenfor!

Nu hvor du kender svaret, synes jeg, at du skal trykke på del-knappen for at udfordre dine venner!