Test dit falkeblik: Kan du finde den skjulte kat på dette billede?

Jeg har altid haft en stor fascination for optiske illusioner og gåder. Mange gange virker det til at være meget tydeligt, hvad man sidder og ser på, men efter at have studeret billeder i et stykke tid, kan de mest uventede ting dukke op.

Denne variant af hjernevridere kan virkelig få hjernen til at arbejde på højtryk, og det er ikke altid lige let at se, hvad der sker på et billede.

I årenes løb har vi set prøve på mange fine billeder, som man kan finde stor nydelse ved bare at studere, men så bliver man overrasket over, at det også indeholder noget uventet. Så forvandles det fine billede pludselig til en udfordring.

1 ud af 7 finder katten

Personligt kan jeg ikke lade være med at nærstudere et billede ekstra grundigt, hvis jeg finder ud af, at der er noget skjult i det. Jeg er ganske enkelt nødt til at finde frem til svaret, og derudover er det også en form for sjov hjernegymnastik!

Tidligere i dag fandt jeg dette billede på nettet! Ifølge Mind Oddities er det kun 1 af 7, der finder den rigtige løsning på denne billedgåde. Billedet forestiller en helt almindelige bunke brænde, men der skjuler sig en kat et eller andet sted på billedet!

Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde katten?

Mind Oddities

Gør dig selv en tjeneste at lede efter katten i et par minutter, så du ikke gør det for nemt for dig sel!

Men hvis du stadig ikke har fundet katten, giver vi dig svaret nedenfor! Se nu hvad der skjuler sig inde i den røde cirkel!

Katten er ekstremt godt kamoufleret, hvor den har lagt sig til at sove!

En ekstra gåde

Nu hvor vi allerede er igang med at løse billedgåder, synes jeg, at vi skal tage endnu en af slagsen.

På billedet nedenfor er der en bjørn, men den er ikke nem at finde – kan du finde den?

En lille ledetråd: Ret dit blik mod grenene. Derudover behøver det heller ikke at være tale om en rigtig bjørn, men i stedet kan det ligne en bamse.

Blev det lettere nu? Her nedenfor finder du løsningen! Se bare hvad der gemmer sig inde i den røde cirkel!

Der var altså ikke tale om en rigtig bjørn, men grene formet som en!

Svarede du rigtigt på nogle af billedgåderne? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!