Vits: Sexet stripper gifter sig med rig pensionist – dagen efter afsløres hans frække hemmelighed

I denne historie tjekker en ung 19-årig stripper og hendes 91-årige mand ind på et hotel, hvor de skal fejre deres bryllupsnat sammen. Personalet virker ikke til at være superbegejstrede for situationen.

Hvad skal en så ung tøs dog med en så gammel mand?

Men dagen efter hører de noget, der får dem til at bryde ud i et stort grin. Og hånden på hjertet tror jeg også, at du også får svært ved at lade være med at grine.

Pensionisten og stripperkonen

En 91-årig brudgom og hans 19-årige smukke brud forårsager mange hævede øjenbryn, da de tjekker ind på et hotel i det indre København. Begge er meget konservative og traditionelle, og har derfor ikke haft sex med hinanden før bryllupsnatten.

Præcis klokken otte morgenen efter kommer den 91-årige mand ind i restauranten, mens han fløjter en glad melodi. Han sætter sig ved et bord, bestiller morgenmad mens han smiler stort til tjeneren.

Et kvarter senere kommer hans nye 19-årige stripperkone ind i restauranten på vaklende ben. Hun har store poser under øjnene, og hendes hår står ud til alle retninger.

Hun ser så trist ud, at en rengøringskone løber hen til hende:

– Hvad er der dog sket? Du er en ung pige med en gammel mand, men du ligner en, der har været i slåskamp med vilde hunde.

– Den fanden snød mig. Han sagde, at han havde sparet op i 70 år. Jeg troede, at han talte om penge…

Tøv ikke med at DELE historien, hvis den gav dig et smil på læben!