Vits: Sexede Anna giver gamle Rune et frækt forslag – svaret gør hende rasende

Når man læser aviser og ser tv, får man masser af tips til at få det godt.

Selvfølgelig er det godt at motionere og spise nogenlunde sundt, men jeg er overbevist om, at nøglen til at lykkeligt liv er at grine meget.

At grine og have det sjovt, tror jeg, er bedre end at leve efter en stram kost- og træningsplan. Nogle dage har man dog lidt sværere ved at grine end normalt, hvilket selvfølgelig kun er helt normalt.

Men så kan man jo altid muntre sig selv op med en sjov historie – som den nedenfor!

Rune var 72 år gammel, og sad som sædvanlig på den lokale bodega. Han sad på den samme stol, som han havde siddet på i over 30 år, læste en avis og drak en øl.

Sexet ung kvinde

Pludselig kom nogen ind på bodegaen, og Rune kiggede op for at se, hvem det var. Foran ham stod den mest sexede kvinde, Rune nogensinde havde set.

Hun havde langt, bølget hår og kurver, der gjorde Rune svimmel. Hans kone var død for næsten 20 år siden, og siden havde Rune ikke set på en kvinde, før nu.

Til Runes store overraskelse gik kvinden lige hen til Rune, præsenterede sig som Anna og spurgte, om hun måtte sætte sig ned.

“Under min trøje”

Rune blev meget nervøs, han havde næsten ikke talt med en kvinde i mange år, endsige været intim med nogen.

Rune stammede sig igennem samtalen med Anna, han kunne næsten ikke få ordene frem. Han var så betaget af hendes skønhed.

Men Runes kejtethed så ikke ud til at genere Anna, som rykkede sig tættere og tættere på Rune. Til sidst sad de lige ved siden af ​​hinanden, da Anna pludselig lagde hånden på Runes lår.

Anna lænede sig frem og hviskede:

– Vil du se, hvor jeg blev opereret for min blindtarm?

Rune forstod ingenting, det var ikke det, han troede, Anna ville sige. Han rømmede sig og svarede:

– Øhm, nej tak. Jeg er bange for hospitaler…

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!