Vits: Par fra Thyborøn gør sig klar til en fræk nat – så siger han 4 ord, som får konen til at se rødt

En af nøglerne til et godt samliv i sengeværelset er kommunikation. Det er vigtigt at være klar i spyttet i forhold til, hvad man kan lide og vil, før man går i gang. Så er det meget nemmere at finde en kemi, som fungerer for begge parter.

Hvilket denne sjove historie er et godt eksempel på!

Jeg tror de fleste af os kan blive enige om, at kommunikation og klarhed er nøglen til et godt sexliv. Med en ny partner er man selvfølgelig nødt til at prøve sig lidt frem, men normalt bliver det bedst, når man har lært hinanden at kende og fundet en god kemi sammen.

Men når kommunikationen fejler, kan det føre til mærkværdigheder. Forhåbentlig sker det ikke så ofte, men for parret i denne sjove, fiktive historie blev det nok ikke en vellykket afslutning på aftenen.

Men så er det jo trods alt godt at den er fiktiv. Derfor tillod jeg mig selv at grine højt af sidste linje, for på en eller anden måde føles den meget typisk!

Var gået i seng

Parret fra Thyborøn var gået i seng. Men der gik ikke lang tid, før manden begyndte at spinde lidt i sin side af sengen. Snart var han listet over til sin kone. Langsomt begyndte han at røre sin kone på halsen og nakken. Manden tog sig virkelig tid til ømme, lange berøringer.

Langsomt begyndte han at arbejde sig nedad. Med intime berøringer bevægede han sig over hendes bryster og ned over maven.

Tændte fjernsynet

Snart var han kommet ned til kvindens talje, og han begyndte med blide berøringer at tage på hendes hofter og lår. Han tog sig stadig god tid, og lod konen føle, at hun virkelig var i centrum denne specielle aften.

Til sidst placerede manden sine hænder på indersiden af konens lår. Nu var kvinden blevet meget liderlig. Da han nærmede sig konens mest hellige område, så lagde hun sig lidt til rette, så han nemt kunne tiltrænge sig adgang til hendes “tempel”.

I det øjeblik vendte manden sig om, lagde sig tilbage til sin side af sengen, hvor han straks lagde sig på ryggen, tog en dyb indånding og tændte fjernsynet.

Kvinden stirrede på ham og sagde;

– Hvad fanden laver du?

– Hvad?!, svarede manden. Jeg fandt jo fjernbetjeningen.

Historiens morale: Nogle mænd dur ikke til en skid!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at sprede lidt grin videre til dine venner!