Vits: Ole giver smuk bartender frækt forslag – svaret får ham til at besvime

At grine og have det sjovt er noget af det vigtigste her i livet. For livet er allerede så seriøst, at det er nødvendigt at slappe af og grine så ofte som muligt.

Forkærligheden til frække vittigheder har fulgt mig stort set siden barndommen, og de har altid fået mig til at grine højt.

Mange gange der denne slags vitser lidt forbudte, da de ofte handler om sex og kan være meget grove, men det er bare med til at gøre dem sjovere.

En af mine gode venner sendte denne historie til mig for et par dage siden, og jeg fandt den så sjov, at jeg var nødt til at dele den med jer!

Ole sad i baren og nød en øl. Det var ikke gået hans næse forbi, at bartenderen var en meget sexet ung kvinde. Hun kom over til ham, og de to begyndte at flirte med hinanden. Efter et stykke tid besluttede Ole at udfordre den sexede bartender.

“Hold øje med den”

– Jeg skal lige på toilettet, sagde Ole og kom med et forslag.

– Jeg vil vædde 100 kroner på, at jeg kan holde øje med min øl, mens jeg er væk.

Så smed Ole en 100-kronseddel på baren. Bartenderen vidste jo, at toilettet var lige rundt om hjørnet, og at Ole dermed ikke kunne se øllen derude fra, og derfor accepterede hun væddemålet. Men så tog han sit glasøje ud, lagde det ved siden af glasset og gik på toilettet.

En ny udfordring

Den smukke bartender stod med åben mund, da Ole kom tilbage

– Det der havde jeg ikke forventet, måbede bartenderen.

– Ikke nok med det, svarede Ole. Jeg vil vædde 100 kroner på, at jeg kan bide mig selv i øret.

”Man kan ikke vinde hver gang”

Det lød lidt for godt til at være sandt, tænkte bartenderen og accepterede væddemålet.

Sekundet efter tog Ole sit gebis ud og pressede det op mod sit ene øre. Ole smilede med hele ansigtet, og foreslog et sidste væddemål for bartenderen.

– Nu har du muligheden for at vinde de 200 kroner tilbage, som du lige har tabt. Jeg vil vædde med, at jeg kan have sex med dig så forsigtigt, at du ikke føler noget.

Det var praktisk taget umuligt, tænkte bartenderen. Så hun førte ham ud i baglokalet bag baren og trak op i kjolen, hvorefter Ole gik igang. Efter lidt tid begyndte bartenderen at grine.

– Hahaha, men jeg kan jo føle, at du er oppe i mig!

– Ja, sådan er livet. Nogle gange vinder man, nogle gange taber man.

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!