Vits: Maria har sex med sin mands bedste ven – så får hun en besked, som får vennen til at græde

Utroskab er forfærdeligt – det kan vi alle nok blive enige om. Samtidig er det et emne, som ikke diskuteres så ofte. Måske er det derfor, at mange kan lide sjove historie om netop det emne. Jeg ved det ikke, men det er min teori.

Denne frække, fiktive vits fandt jeg på nettet tidligere i dag, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. For delt glæde er dobbelt glæde!

Men husk, at man sagtens kan grine af en historie, uden at være enig i dens budskab. Men det forstår alle jer med humor selvfølgelig allerede!

Martin og Anders havde været gode venner i flere år. Men det på trods følte Martin en stor tiltrækning til Anders’ kone, Maria. Det var meget forbudt, han vidste jo, at han ikke kunne give efter på sine lyster. Men en sommeraften, da de begge havde fået lidt for meget alkohol indenbors, følte Martin en hånd på sit lår. Det var Marias hånd.

Elskede hele natten lang

Senere samme aften, da både Martins kone Britta, og Anders var faldet i søvn, sneg Martin og Maria sig ned til søen, hvor de havde holdt en dejlig grillaften.

Der elskede de vildt hele natten, indtil solen stod op. Herefter sneg de sig meget skamfulde tilbage til deres respektive partnere.

Årene gik, men Martin og Maria kunne ikke holde sig fra hinanden. Så snart deres respektive partnere var væk, mødte de hinanden og knaldede, indtil de ikke kunne mere.

“Satans, jeg er nødt til at smutte…”

En nat, da de begge var alene, lå de som sædvanligt og knaldede i sengen, da Marias telefon begyndte at plinge helt vildt.

Martin rullede af Maria, der tog sin telefon.

– Det er Anders, der skriver, udbrød Maria overrasket!

– Satans, jeg er nødt til at smutte, før han kommer hjem!, råbte Martin, hvortil Maria svarede.

– Nej, bare rolig. Han spiller åbenbart poker med dig…

Tryk nu på del-knappen, hvis den uventede slutning gav dig et smil på læben!