Vits: Lars er utro med 19-årig luksusluder – uger senere får han et uventet brev

Et løfte er altid et løfte – og hvis du beslutter at bryde et, skal du være parat til at håndtere konsekvenserne.

Den gifte mand i denne fiktive, sjove historie valgte at være sin kone utro med en ung glædespige – men bagefter fik han dårlig samvittighed, og forsøgte at gøre det hele godt igen.

Det skulle dog vise sig at være umuligt – og den 19-åriges svar på tiltale er det bedste, jeg har læst i lang tid!

Den gifte forretningsmand Lars sad i en hotelbar en sen eftermiddag og tog en drink. Han bemærkede straks, at der sad en guddommelig smuk ung kvinde lidt længere væk.

Efter endnu et par drinks kunne Lars ikke længere modstå fristelsen. Han tog sin vielsesring af, gik over til pigen og indledte en charmeoffensiv.

Koster 5.000 kroner

Et par drinks senere var Lars blevet rigtig liderlig efter den 19-årige kvinde. Han sagde:

– Jeg elsker at tale med dig. Hvad siger du til, at vi tager hjem til dig?

Hun svarede:

– Nu er jeg faktisk luksusluder. Jeg vil gerne have det lidt sjovt med dig i aften, men det koster dig 5.000 kroner.

Lars accepterede tilbuddet, de gik hen til en lejlighed i nærheden, hvor de havde lidenskabelig sex i flere timer og tilbragte natten sammen. Men da Lars skulle forlade lejligheden næste morgen, bemærkede han, at han havde glemt sin tegnebog i baren.

Sender check

– Men det er ikke et problem, sagde han. Jeg får min sekretær til at sende en check. Der kommer til at stå “Leje for lejlighed” på den.

Men på vej til arbejdet får Lars lidt dårlig samvittighed over, hvad han har gjort. Han troede ikke, at han var en utro person. For at lindre den dårlige samvittighed valgte han at sende 2.500 kroner til glædespigen, altså halvdelen af det aftalte beløb.

“Så føles det lidt, som om jeg slet ikke har gjort noget”, tænkte han for sig selv.

Sammen med checken sendte han en lille seddel, hvorpå der stod:

“Kære frøken,

Vedlagt finder du en check på 2.500 kroner for leje af lejlighed. Bemærk venligst, at jeg ikke sender det fulde beløb, vi aftalte. Dette skyldes, at da jeg valgte at leje lejligheden, havde jeg forventet…

– At den ikke havde været beboet

– At denne ville give masser af varme

– At den var lille nok til at skabe en hjemlig og hyggelig stemning

Desværre fandt jeg ud af, at den havde været beboet for nylig, at der ikke var indlagt varme – og at den var alt, alt for stor.”

Sendte svar med det samme

Da glædespigen senere modtog kuverten og læste brevet, fik hun et chok, men sendte efter 2 uger alt indholdet tilbage med følgende besked:

“Hej!

Hvor vover du! For det første forstår jeg ikke, hvordan du kan forvente, at en så smuk lejlighed aldrig har været beboet. Med hensyn til varmen er der masser af den i lejligheden – hvis man ved, hvordan man tænder for den.

Med hensyn til lejlighedens størrelse er den medium, men hvis du ikke har nok møbler til at fylde den, kan du jo ikke bebrejde udlejeren!

Send venligt den aftalte husleje. Ellers er jeg nødt til at kontakte din nuværende udlejer! “

Tøv ikke med at dele, hvis kvindens geniale svar gav dig et smil på læben!