Vits: Lars bruger desperat trick for at give sin kone orgasme – dagen efter får begge deres livs chok

Selv om et forhold er godt, behøver det ikke at betyde, at alt er fejlfrit i soveværelset. Ofte går det hånd i hånd – men ikke altid. Især i et nyt forhold er det meget vigtigt at have tålmodighed med sexlivet. For der kan godt gå lidt tid, før man finder ud af, hvad den anden kan lide.

Hvilket var tilfældet for parret i denne sjove historie. Jeg fik mig et godt grin af mandens kommentar til sist. Jeg er næsten overbevist om, at jeg hørte denne frække vits allerede i 80’erne, men dog i en lidt anden udgave – og hvis jeg husker rigtigt, var denne udgave faktisk langt sjovere.

En lidt ældre mand ved navn Lars gifter sig med en yngre kvinde, og selv om de er ekstremt forelskede i hinanden, kan konen ikke få orgasme, når de elsker. De forsøger og forsøger, men der sker absolut ingenting.

Derfor beslutter parret at gå til en sexterapeut for at få hjælp – og rådet bliver at få fat i en smuk ung mand, som skal vifte et håndklæde over parret, mens de har sex.

Får en vild orgasme

Manden og konen finder det lidt mærkeligt, men eftersom de er meget desperate, vælger de at følge terapetens råd. Dagen efter finder de en rigtig lækker mand, der gerne vil deltage. Men på trods af de nye forsøg med den håndklædeviftende mand er det umuligt for kvinden at få en orgasme.

Endnu mere desperate for at opnå det ønskede resultat bytter Lars og manden med håndklædet plads. Kvinden og den yngre mand begynder – og straks efter får hun en kæmpe orgasme, så hun ryster i flere minutter.

Så kigger Lars ned på den yngre mand og siger:

– Der kan du se, det er sådan, håndklædet skal viftes!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!