Vits: Konen forstår intet, da Bjarne pludselig knalder som en hingst – så hvisker han 5 ord, som gør hende rasende

Man kan ikke komme uden om, at et godt grin kan gøre underværker. Flere mener faktisk, at et godt grin forlænger livet hører ofte, at et godt grin forlænger livet, og efter at have læst denne lille historie, er jeg enig i den påstand. Nogle gange har man bare lyst til at give andre et godt grin, og denne fiktive historie er som skabt til netop det.

Jeg fandt historien på Sexhumor, og jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg læste sidste sætning!

Læs videre nedenfor og del den med dine venner, hvis du også vil byde dem på et godt grin!

En kvinde kommer hjem og siger til sin elskede mand, Bjarne: “Skat, jeg er endelig blevet helbredt for den frygtelige hovedpine, som jeg har lidt af i årevis.”

Anbefaler hypnotisør

“Helbredt?”, sagde Bjarne, “Hvordan gik det til?”

“Min veninde Karina anbefalede en hypnotisør. Han fortalte mig, at jeg skulle stille mig foran et spejl og sige, jeg har ikke hovedpine, jeg har ikke hovedpine, jeg har ikke hovedpine”, sagde konen.

Konen smilte stort mens hun sagde, “Jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg gjorde det, og det virkede!”

“Det er jo fantastisk”, svarede Bjarne.

Konen tænkte lidt, hvorefter hun sagde: “Du har ikke ligefrem været nogen Tarzan i sengen de seneste par år. Hvad siger du til at besøge hypnotisøren for at se, om han også kan hjælpe dig?”

Bjarne tænkte det hele igennem et lille øjeblik, og besluttede sig for, at det hvert fald ikke kunne skade at prøve.

Bjarne går ud på badeværelset

Efter at have besøgt hypnotisøren kom Bjarne hjem, løftede sin kone, tog hende med ind i soveværelset, tog alt hendes tøj af og sagde; “Rør dig ikke, jeg kommer straks tilbage.”

Konen hørte Bjarne gå ind på badeværelset, hvor han rodede lidt rundt i et stykke tid. Kort efter kom han tilbage i sengen og elskede lidenskabeligt med hende som aldrig før.

Da de var færdige, sagde Bjarne igen; Rør dig ikke, jeg kommer straks tilbage.” Han forsvandt ud på badeværelset igen, og efter et stykke tid kom han tilbage i sengen, hvor han elskede mere lidenskabeligt med sin kone end første gang.

“Det der var helt fantastisk”, sagde konen forpustet. Bjarne rejste sig igen og sagde endnu engang; “Rør dig ikke, jeg kommer straks tilbage.” Og gik ud på badeværelset for tredje gang.

Men denne gang var konen blevet for nysgerrig. Hun ville finde ud af, hvad manden lavede derude. Derfor steg hun ud af sengen og åbnede badeværelsesdøren. Der så hun sin mand stå foran spejlet, mens han sagde; “Hun er ikke min kone, hun er ikke min kone, hun er ikke min kone.”

Konen forlangte skilsmisse på stedet.

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!