Vits: Faren ser sin 21-årige datter bruge en dildo

Når det regner, snéer eller blæser koldt har man brug for noget forfriskende til at få en i godt humør – og til det er en god fræk vits perfekt! Sådan har jeg det hvert fald, og jeg får det altid bedre, efter at have grinet godt.

Netop derfor har jeg stort set altid læst sjove historier, da de har en helt unik evne til at løfte mit humør til nye højder, uanset hvor hård eller træls dagen har været.

Den effekt havde følgende sjove (og fiktive) historie nedenfor også på mig, og jeg håber også, at du vil kunne lide den!

God læselyst!

Da en mor gik forbi sin datters lukkede værelsesdør, hørte hun en mærkelig summende lyd komme der indefra. Hun åbnede døren, og så sin datter i fuld gang med at onanere med sin dildo.

”Lad mig være i fred!”

Chokeret spørger hun:

– Hvad fanden laver du?

Datteren svarer:

– Mor, jeg er 21 år gammel, stadig jomfru, og det her er det nærmeste en kæreste, jeg nogensinde kommer. Luk døren og lad mig være i fred!

Pxhere

Dagen efter gik faren forbi og hørte samme summende lyde komme fra datterens lukkede værelsesdør. Da han gik ind, så han sin datter elske lidenskabeligt med sin dildo.

Han spørger:

– Hvad fanden laver du?

– Far, jeg er 21 år gammel, stadig jomfru, og det her er det nærmeste en kæreste, jeg nogensinde kommer. Luk døren og lad mig være i fred!

Manden sad i sofaen

Tre dage senere konen hjem efter en tur i Netto. Da hun havde sat sine poser i køkkenet, bemærkede hun den samme summende lyd igen. Men denne gang kom lyden inde fra stuen.

Hun gik ind i stuen og fandt sin mand sidde og se fjernsyn på sofaen. Dildoen lå lige ved siden af ham, og var tændt på højeste indstilling.

Wikimedia

Konen spørger:

– Hvad fanden laver du?!

Og manden svarar:

– Jeg ser fodboldkamp med min svigersøn.

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!