Vits: Emil ser sin far gøre det forbudte med moster Eva – timer senere får det fatale konsekvenser

Mange gange kan det være en rigtig god idé at lytte til sine børn. De har ofte mere fornuftige ting på hjertet, end man går rundt og tror – og nogle gange er det vigtigt at lade dem tale ud. Det er denne frække vits et meget godt eksempel på!

Jeg grinte højt og længe, da jeg fandt den tidligere i dag, og jeg følte straks, at jeg var nødt til at dele denne sjove historie med jer. For delt glæde er dobbelt glæde – og et godt grin forlænger livet!

Lille Emil legede i skolegården, da han pludselig så sin fars bil parkere på en skovvej ved siden af. Nysgerrig som han var løb drengen efter og hen til den perkerede bil, hvor han meget overraskende så sin far kysse moster Eva og tage tøjet af hinanden.

Emil stod nysgerrigt og kiggede på, hvad der skete inde i bilen.

Lille Emil blev så begejstret af det, han havde set, at han næsten ikke var kommet ind ad døren derhjemme, før han begyndte at fortælle det til sin mor:

“Mor, jeg var på legepladsen, og så fars bil køre ind i skoven med moster Eva. Jeg fulgte efter for at se, hvad de lavede, og da så jeg, at far gav moster Eva et stort kys, hvorefter han hjalp hende med at tage sin trøje af. Så hjalp moster Eva far med at tage sine bukser af, og så….”

Bad drengen fortsætte

Emils mor afbrød midt i sætningen. Hun forsøgte at skjule sin vrede, men sagde:

“Emil, det her lyder som en meget interessant historie, men lad os vente med fortsættelsen indtil aftensmaden. Jeg vil gerne se din fars reaktion, når du fortæller den.”

Under aftensmaden, 4 timer senere, bad moren lille Emil om at fortælle sin historie igen, så han begyndte:

“Jo, jeg var på legepladsen, og så fars bil køre ind i skoven med moster Eva. Jeg fulgte efter for at se, hvad de lavede, og da så jeg, at far gav moster Eva et stort kys, hvorefter han hjalp hende med at tage sin trøje af. Så hjalp moster Eva far med at tage sin bukser af, og så begyndte moster Eva og far at gøre det samme, som mor og onkel Bent plejer at gøre, når far var væk for at arbejde på olieplatformen.”

Historiens morale: Nogle gange er det bedst IKKE at afbryde!

Tøv ikke med at dele historien med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!