Vits: Else og Peter bliver gift – 10 år senere afsløres intim detalje, som får fatale konsekvenser

Det siges, at man i et lykkeligt forhold ikke har hemmeligheder for hinanden. Om det er rigtigt eller ej, ved jeg ikke, da jeg ikke er ægteskabsrådgiver – men jeg er overbevist om, at det er vigtigt at have sine egne interesser og hobbyer.

For vi har alle brug for lidt kvalitetstid alene nu og da.

Med det sagt fandt jeg denne sjove historie på nettet tidligere i dag – og den fik mig til at grine højt. Så jeg følte en inderlig trang til at dele med med jer med det samme!

Else og Peter, et midaldrende par fra Holstebro, havde været gift i 10 år. Men hver gang parret skulle hygge i soveværelset, insisterede Peter på, at alt lyset skulle være slukket. Men efter flere års ægteskab begyndte Else at tænke, at det var meget mærkeligt.

For hvad havde han egentlig at skjule?

Else tænkte længe over, hvordan hun skulle få Peter til at stoppe med denne dårlige vane.

Gik amok

Så en nat, da de var midt i den romantiske akt, tændte hun pludselig lyset. Så kiggede hun ned og opdagede, at Peter havde en batteridrevet dildo i hånden, der var blød som hud og meget større end en rigtig penis.

Else gik amok.

– DIN IMPOTENTE IDIOT!, råbte hun ad ham. Hvorfor har du løjet for mig i alle disse år?! JEG KRÆVER SKILSMISSE! Hvad har du at sige til dit forsvar?

Peter stirrede Else direkte i øjnene, slukkede dildoen og sagde køligt:

– Jeg forklarer dildoen, hvis du forklarer børnene….

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!