Vits: Bjarne ser sine gode vens kone uden trusser – svaret får ham til at besvime

Det er vigtigt at se muligheder, når de dukker op – og udnytte situationen!

Det handler denne sjove historie lidt om. Jeg fik mig et godt grin af slutningen – og jeg følte en inderlig trang til at dele den frække vits med jer!

Et rigtig godt grin har virkelig en unik evne til at gøre dagen meget bedre. Jeg er ikke i stand til at tælle, hvor mange gange jeg har været i et lidt træls humør, men der så er sket noget, der fik mig til at grine – og så har man bare haft det meget bedre i kroppen bagefter!

En aften sad 2 ægtepar og spillede kort. Bjarne kom til at tabe nogle kort på gulvet ved et uheld, og da han bøjede sig ned under bordet for at samle dem op, så han, at Anders’ kone, Britta, ikke havde trusser på under kjolen. Lidt forvirret af synet slog han hovedet under bordet på vej op og blev helt rød i ansigtet.

Koster 1000 kroner

Da Bjarne senere gik ud i køkkenet for at hente lidt vin, fulgte Britta efter ham derud og spurgte:

– Så du noget under bordet, du kunne lide?

– Ja, det gjorde jeg….

– Du kan få det, men det koster 1.000 kroner.

Uden tøven accepterede Bjarne tilbuddet. Så fortalte Britta, at eftersom hendes mand var på arbejde hver fredag eftermiddag, hvor Bjarne havde fri, kunne han komme og hilse på hende lidt over middag på fredag.

Fredag kom og efter Britta havde fået 1.000 kroner, gik de to ind i soveværelset og havde vild sex i tre timer. Herefter tog Bjarne hjem.

Anders kom hjem efter arbejde og spurgte sin kone:

– Har Bjarne været forbi i dag?

Var affæren afsløret?

Overrasket svarede Britta:

– Øhm, ja… han kom forbi et kort øjeblik….

– Fik du 1.000 kroner?, spurgte Anders.

Nu troede Britta, at Anders havde opdaget affæren.

– Ja, det fik jeg faktisk, svarede hun lidt mut.

– Det var godt, svarede Anders. Bjarne kom forbi kontoret i morges og lånte 1.000 kroner og sagde, at han ville betale dem tilbage her i eftermiddag. Det er virkelig skønt at have gode venner, man kan stole på.

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!