Vits: Bjarne fortæller, at han har været utro med ung kollega – så råber konen 4 ord, som får uanede konsekvenser

Utroskab er aldrig acceptabelt, men af mystiske årsager er det uhørt populært at lave sjov med. Måske skyldes det, at det er lidt tabubelagt og forbudt – det er hvert fald mit gæt.

Ofte ender utroskab med skænderi, tårer og sårede følelser. Men så er det jo heldigt, at denne frække vits er fiktiv! Derfor fik jeg også et godt grin, da jeg læste sidste sætning! For konens svar, da manden afslørede sin kærlighedsaffære, var slet ikke som forventet.

Jeg fortalte den til mine kolleger på kontoret tidligere på ugen, og de var fuldkommen færdige af grin. Derfor krydser jeg fingre for, at du også vil kunne lide denne sjove historie!

Bjarne var chef for en stor virksomhed, og havde indledt en vild kærlighedsaffære med sin langt yngre sekretær. En dag valgte de at tage tidligt fri fra arbejdet for tage hjem til hende – og der havde de lidenskabelig sex flere gange og i flere timer.

Udmattede efter flere timer vild sex faldt de i søvm og vågnede ikke før klokken otte om aftenen. Mens Bjarne skyndte at tage sit tøj på, bad han sin sekretær tage hans sko og gnide dem ind i græs og jord. “Gør dem så beskidte som muligt”, råbte han.

”Kan ikke lyve”

Hun fandt det lidt mærkeligt, men gjorde, som han sagde. Bjarne tog skoene på og skyndte sig hjem.

– Hvor fanden har du været?!, spurgte Bjarnes kone vredt, så snart kan kom ind ad døren. Du skulle have været hjemme for 3 timer siden!

– Skat, jeg kan ikke lyve for dig, det ved du godt…. Jeg har en affære med min sekretær, og vi har haft vild sex hele eftermiddagen. Jeg faldt i søvn og vågnede ikke før klokken otte.

Konen stirrede ned på Bjarnes sko og råbte

– Din forbandede løgnhals!!! Du har spillet golf!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at give dine venner et godt grin!