Vits: 91-årige Bjarne bliver undersøgt hos lægen - 3 dage senere afsløres chokerende detalje

Vits: 91-årige Bjarne bliver undersøgt hos lægen – 3 dage senere afsløres chokerende detalje

De fleste af os har nok været ved at par rutinebesøg hos lægen gennem årenes løb. Det er ofte en overkommelig affære, hvor man fortæller lidt om sin sundhedsmæssige tilstand og vaner – hvorefter lægen fortsætter med selve undersøgelsen.

Det plejer at være en smertefri proces, da læger har set og hørt det meste, men nogle gange kan selv de blive meget overrasket. Hvilket også er tilfældet i denne sjove historie, som jeg nu gerne vil byde på.

For historien udspiller sig nemlig hos en læge, som et ældre par har besøgt i forbindelse med en rutineundersøgelse. Men mandens uventede forklaring skaber dog stor forvirring – indtil konen afslører den uventede sandhed.

91-årige Bjarne tog til lægen for at blive undersøgt.

Ringer hjem til konen.

“Hvordan står det så til med dig?”, spurgte lægen.

“Jeg har det fint!”, svarede 91-årige Bjarne. “Jeg spiser godt, og jeg har stadig kontrol over tarmene og blæren. Faktisk er det sådan, at når jeg står op om natten for at tisse, så lyser den gode Gud på mig!”

– Fantastisk, så lyder det jo til at gå fint!, sagde lægen.

3 dage senere ringer lægen til Bjarnes kone Lissy, han var nødt til at få en forklaring på noget.

– Hej Lissy. Din man har et godt helbred og virker til at have det fint. Men årsagen til, at jeg ringer, skyldes hans forhold til gud. Er det virkelig sandt, at når han står op for at tisse om natten, så tænder den gode Gud lyset for ham?, spurgte lægen.

Bjarnes kone sukkede:

“Åh nej”, sagde hun. “Nu tisser det gamle fjols i køleskabet igen.”

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!