Vits: 7-årige Line spørger mor hvordan børn kommer ind i maven – svaret får hele familien til at skrige højt

Man bliver så glad af at grine, og det kan virkelig forgylde ens dag. Derfor forsøger jeg også at gøre det så ofte – og så meget – som jeg overhovedet kan!

Noget, der altid får mig til at grine, er sjove historier – ofte de lidt frække af slagsen. Altså historier, der er lidt over grænsen, og som har en finurlig slutning, som altid får mig til at grine!

Vitsen nedenfor er en klassiker, som er blevet fortalt i utallige versioner – men det gør den ikke mindre god!

Lille 7-årige Line spurgte sin mor, hvordan det egentlig går til, når babyerne kommer ind i morens mave.

Din storesøster

Moren tænkte, at det spørgsmå var lidt for voksent fra en 7-årig, og hun ville ikke forklare sin datter i detajler, hvordan børn bliver til.

Men dog fik moren en hurtig idé og gav lille Line instruktioner.

– I aften, når din søster kommer hjem med sin nye kæreste, skal du lægge dig under hendes seng og lytte til, hvad der sker. Så får du at vide, hvordan det hele foregår.

Kort efter indså moren, at hendes forklaring muligvis ikke var den bedste, og hun bekymrede sig hele natten. Morgenen efter spurgte hun nervøst Line, hvordan det hele var gået.

Forstod ikke helt

– Jeg forstod det ikke helt, mor. De kom ind på værelset, og så smed storesøster alt sit tøj. Så tog han tøjet af, og så råbte storesøster at det var den største, hun nogensinde havde set, og løb ud efter målebåndet. Jeg forstod som sagt ikke noget. Men det var noget med en omkreds på 20 centimeter og en længde på 30 centimeter. Hvad kunne det være, mor?

Moderen blev knaldrød i ansigtet og forklarede kun kort, at det var noget, Line ville forstå, når hun blev ældre. Hun fik også Line til at love aldrig at fortælle nogen om dette.

Grædefærdig storesøster

Dagen efter kom storesøster helt grædefærdig hjem. Hun løb ind i huset og kastede sig stortudende i favnen på sin far, mens hun hulkede:

– Mor er stukket af med min nye kæreste!

Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!