Nygift par skal have sex på bryllupsnatten - men da manden smider bukserne, flygter konen øjeblikkeligt

Nygift par skal have sex på bryllupsnatten – men da manden smider bukserne, flygter konen øjeblikkeligt

Man kan blive skift af flere forskellige årsager.

Det kan være alt fra, at man er vokset fra hinanden, til at man har fundet en anden partner.

Men nu går en lidt underlig nyhed viralt, der hævder, at en nygift kvinde har forlangt skilsmisse i forbindelse med, at ægteskabet skulle fuldbyrdes på bryllupsnatten.

Årsagen er helt utrolig – og sandsynligvis også unik!

Flickr

Det er sitet Pulse, der skriver om den mildt sagt mærkelige nyhed. Relativt få medier har skrevet om den, og der er få kilder, så vi vil gerne påpege, at vi ikke kender hele sandheden – og om historien overhovedet er sand.

32-årig kvinde vil skilles

Ifølge Pulse vil en 32-årig kvinde skilles fra sin mand. Det er der som sådan ikke noget nyt i, det er mere årsagen, der virkelig skiller sig ud.

Under bryllupsnatten, da parret skulle fuldbyrde deres ægteskab med et lidenskabeligt samleje, fik konen eftersigende et kæmpe chok og begyndte at græde.

Shutterstock

Det var da manden smed sine bukser og viste sin penis, at hun var ligeved at besvime – og flygtede i stedet fra værelset, skriver AdomOnline.

Ja, den er stor

Bruden var jomfru, og havde derfor ingen erfaringer med tryllestangen mellem mænds ben.

“Min datter er traumatiseret og vil skilles. Som hendes mor kan jeg mærke hendes smerte”, siger kvindens mor til sitet.

Pxfuel

Den veludrustede mand, der siges at have indrømmet, at hans ‘tryllestang’ er ret stor, har accepteret skilsmissen – forudsat at han bliver kompenseret for alle sine udgifter i forbindelse med brylluppet.

Pulse skriver, at hændelsen har skabt debat i Afrika om, hvorvidt par skal have lov til at have sex eller se hinanden nøgne før ægteskabet, da disse hændelser kan undgå.

Hvad tænker du om dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet og del artiklen, hvis du også synes, at det her lyder tosset!