Linda bliver rasende, da hun føder barn, så afslører lægen en detalje, som får hende til at græde

At grine kan fungere som en redning for det meste – irritation, frygt, kedsomhed og en begyndende vinterdepression. Derfor er jeg næsten også overbevist om, at denne frække vits kan gøre dig i lidt bedre humør!

Dette på trods af at jeg ikke ligefrem er fan af blondinevitser. For at ens udseende har en betydning for ens intelligens, er selvfølgelig fjollet. Men når vitser er rigtig gode, er det ganske enkelt umuligt ikke at grine. Hvilket denne blondinevits er!

Jeg er blond, hvilket min kone også er, men det er kun en god kvalitet at kunne grine lidt af sig selv – hvilket man få rig mulighed for med denne sjove historie, for den er fantastisk!

21-årige Linda havde lige født for første gang. I løbet af graviditeten havde hun ikke lyst til at få kendskab til kønnet eller lignende – det hele skulle være en overraskelse ved fødslen.

”Det bliver tvillinger”

Men pludselig, efter sønnen er ploppet ud af den mildt sagt irriterede mor (hun kunne ikke lide hele opstandelsen), udbryder jordemoderen:

– Neeej, se nu – det bliver tvillinger! Der kommer også en lille pige!

Dette kom som et chok for Linda. For hun havde jo frabedt sig at få noget at vide. Men da begge børnene var ude og situationen var faldet lidt til ro, gik moren i panik.

– Men hvad er der dog galt?, spurgte lægen. Det er vel skønt med to børn?

Hun stirrer grædefærdigt på lægen:

– Selvfølgelig, jeg elsker mine børn højere end noget andet – men nu ved jeg for pokker ikke, hvem der er far til min datter!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen nedenfor, hvis vitsen gav dig et smil på læben!