Kvinde bliver krænket af idiot på arbejdet hver dag – så ser hun rødt og tager genial hævn

På det seneste er seksuelle krænkelser blevet et stadig større samtaleemne. Primært via #metoo, som blev spredt fra USA og helt til Danmark, og som har sat store aftryk. Det gør kampagnen stadig – og det er selvfølgelig kun godt, at vi nu taler mere om nogle mænds dårlige opførsel mod kvinder.

Seksuelle krænkelser er selvfølgelig altid uacceptable, og man kan kun håbe på, at denne debat vil føre til, at de mænd, som tidligere har opført sig dårligt mod kvinder, i fremtiden udviser større respekt og tager sig sammen.

Det er ikke altid lige let at sige fra eller reagere på den “rigtige måde”, når man bliver udsat for seksuelle krænkelser – især ikke hvis det sker i et miljø, hvor det hele foregår på en bestemt måde, som eksempelvis på en arbejdsplads.

For nylig blev et indlæg offentliggjort på forummet Reddit, som sitet boredpanda var først til at skrive om, hvor en kvinde fortalte om, at hun længe havde kæmpet med en specifik mands daglige seksuelle krænkelser på arbejdspladsen.

Men til sidst fik hun nok og tog sagen i egne hænder – og tog en genial hævn!

Nedenfor kan du læse hendes historie:

“Der var en mand på arbejdet, som altid helt “tilfældigt” gik ind i mig. Så snart vi passerede hinanden, gav han mig et klap i numsen eller kærtegnede mig lidt på siden af mit bryst. Hver gang spillede han helt uskyldig og tog aldrig øjenkontakt, når han krænkede mig seksuelt – selvom det var meget tydeligt, hvad der foregik.

I dag satte han dog ny rekord hvad angår idioti. For første gang tog han virkelig fat i min numse. Han holdt fast i den med små, rystende bevægelser. Jeg følte mig mindre end nogensinde, og da han er meget populær på kontoret, følte jeg ikke, at nogen ville tro på mig, hvis jeg fortalte nogen om det. Så jeg kom på en anden idé.

Da jeg senere samme dag gik forbi ham, vendte jeg mig om, så min numse var rettet direkte mod ham. Jeg pressede min numse så tæt på hans ene hånd, jeg kunne, og slog en kæmpe skid – både lang og højlydt.

”Sagde min mening”

Jeg ved det, det var noget ulækkert noget at gøre…. men hvis man får mig til at føle mig ulækker og “lægger beslag” på min numse, så skal jeg fandme få ham til at føle sig ulækker og “lægge beslag på” hans hånd…

Han blev rasende – og jeg svarede ham ved at fortælle min uforbeholdne mening om ham. Nu har han lært aldrig mere at kigge på min numse på en seksuel måde men snarere som en prutbeholder, der kan få hans hånd til at stinke.

Kaldt ind til møde

Min chef fik kendskab til det hele, efter vores skænderi blev det helt store samtaleemne på kontoret. Han indkaldte os begge ind til et møde, og der blev det afsløret, at jeg var en ud af fem kvinder, han havde gjort det her mod! Han svarede, at jeg helt bevidst havde pruttet på ham, jeg sagde, at det var et uheld, hvilket jeg vidste ville gøre ham endnu mere vred.

Til sidst bad chefen mig forlade kontoret. Han og idioten skulle have en lille kammeratlig samtale – og mens jeg skriver disse linjer, står stodderen et par meter væk og pakker sine ting.

Hav et godt liv, Ted…!”

Opslaget har modtaget stor respons – næsten alle positive! Her kan man da tale om, at manden til sidst fik som fortjent – og selvfølgelig valgte chefen at gøre det rigtige ved at fyre ham!

Del historien med dine venner, hvis du mener, at kvinden valgte at gøre det rigtige!