Forbudt vits: Bjarne finder sin bedste vens kone nøgen i bruseren

En rigtig sjov historie har en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. Den skal selvfølgelig være rigtig god, men jeg indrømmer gerne, at jeg har let ved at grine. Det synes jeg kun er skønt, hellere det end aldrig at grine.

Mine personlige favoritter er de frækkere af slagsen, hvor man laver sjov med noget lidt tabubelagt. Selvom det til tider godt kan være lidt barnligt, er det nok noget, jeg altid vil finde sjovt.

Men livet er kort, så hvorfor skamme sig eller bekymre sig om, hvad andre synes? Et godt grin forlænger livet, så jeg har tænkt mig at have det sjovt, så længe jeg lever!

Følgende historie fandt jeg utrolig underholdende! Her kan man da tale om at være løsningsorienteret!

Eva og Lars var et midaldrende par, som var kommet til den konklusion, at deres ægteskab var blevet en anelse kedeligt. For det meste kørte på rutinen.

Så Eva besluttede at gøre noget ved sin slaskede krop og begyndte at gå til spinning, aerobics og gymnastik – og blev så slank og lækker, at Lars fik en stor interesse for sin kone igen.

Lars ville gengælde det hele, så han sendte Eva på en uges betalt ferie til Mallorca med en veninde. Mens hun var bortrejst, renoverede han badeværelset med hjælp af sin gode ven Bjarne. Badeværelset blev forsynet med de fineste fliser på væggene, italiensk marmorgulv og et badekar med løvefødder.

Ligesom Eva altid havde drømt om, ganske enkelt. Så kom dagen, hvor konen kom hjem. Det var stort hemmelighedkræmmeri med øjenbind fulgt af mange glædestårer fra Eva.

– Du kan tage det første bad, sagde Lars. Så finder jeg champagnen frem.

Konen sidder fast

Pludselig hørte Lars et skrig og en mærkelig lyd fra badeværelset. Han løb derud og fandt sin kone liggende i spagat på gulvet.

– Hvordan fanden er det gået til?, spurgte Lars.

– Ingen fare, svarede konen. Men jeg sidder fast.

Lars løb ind og tog fat i sin kone, men han kunne ikke få hende fri. Han tænkte lidt og kom i tanke om sin gode ven Bjarne, som havde hænderne godt skruet på. Han ringede til Bjarne og forklarede situationen:

Kommer med det samme!

Bjarne sagde:

– Jeg kommer med det samme!

Lars skyndte sig ud på badeværelset for at dække sin kone med håndklæder. Bjarne kom stormende ind og fandt Eva og Lars på badeværelset.

– Tag fat under den ene arm, Lars, så løfter jeg under den anden, sagde Bjarne meget bestemt.

– Der er nok opstået et slags vakuum, mente Bjarne. Vi er nødt til at brække gulvet op!

– Nej!, råbte Lars. Gulvet har været svinedyrt! Er der ingen anden løsning?

– Selvfølgelig!, svarede Bjarne og fjernede konens håndklæder, hvorefter han begyndte at stimulere Evas klitoris.

– Hvad fanden gør du med min kone!?!?!, råbte Lars chokeret.

– Bare rolig, sagde Bjarne. Vi gør hende lidt fugtig i fugen, så er det nemmere at skubbe hende hen til gulvristen!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!