Ella viser billeder af sit nye soveværelse – så ser moren en intim detalje, der får hende til at skrige højt

Forholdet mellem forælder og teenager kan være lidt anstrengt, netop fordi de unge forsøger at skabe deres eget liv og personlighed. Alt imens forældre måske stadig ser deres børn som små og forsvarsløse.

Men på et eller andet tidspunkt skal du som forælder stadig acceptere, at dine børn med tiden bliver voksne, med alt hvad det medfører. Som forælder undgår du helst at tænke på visse ting, såsom dit barns sexliv.

Men nogle gange sker der fejl, som minder forældre om, at deres børn er blevet voksne og udvikler en vis appetit på sex – hvilket var præcis, hvad der skete, da den dengang 18-årige Ella skulle vise sit nye soveværelse frem for sin mor.

At flytte hjemmefra for første gang er specielt for alle. For første gang i dit liv skal du stå på egne ben. Betale regninger, lav din egen mad og indrette din lejlighed, som du vil.

Der er både fordele og ulemper ved at flytte hjemmefra. Man mangler trygheden i sin familie samtidig med, at man har en uendelig stor frihed, hvilket selvfølgelig er sjovt, når man er ung.

Viser stolt soveværelset

Som forælder vil man selvfølgelig gerne sikre sig, at ens børn har det godt i deres nye hjem, hvilket var præcis, hvad denne mor ønskede, da hendes 18-årige datter Ella flyttede ind i sin egen lejlighed for at studere.

Men moren fik set lidt mere af lejligheden, end hund havde forventet, skriver LadBible.

Da Ella havde indrettet sig, valgte hun at sende et billede af sin nye lejlighed til sin elskede mor.

“Hvad er det?”

Men det kom Ella til at fortrye – på grund af en pinlig og yderst privat detalje i billedet.

Kan du se hvad det er?

Twitter/@ella_vdm

Zoomer man ind mod sengegavlen, bliver det nok nemmere at se detaljen.

Her nedenfor på billedet kan du se, hvad der er inde i den røde ring.

Twitter/@ella_vdm

Så der er et par håndjern, der sidder fast rundt om en af ​​plankerne i sengegavlen. Det var selvfølgelig blevet brugt i forbindelse med sex – noget som Ella bestemt ikke ville vise sin mor, men hun havde simpelthen glemt at fjerne håndjernene.

Ved første øjekast tænkte moren, at værelset så fint ud – men så fin Ella en sms med et spørgsmål.

Twitter/@ella_vdm

“Håndjernene – hvad er det for noget?”

“Så dum”

Ella, som har en stor portion selvironi, delte den pinlige hændelse på Twitter – og der var straks titusindvis af følgere, der fik et godt grin af det hele.

https://www.instagram.com/p/CCbxbmHhz3d/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b19b8eb3-7433-4ffd-b30f-ecfbbae7e963

“Mor bad om billeder af mit nye værelse. Nu har jeg endelig sendt en. Jeg er så dum”, skrev Ella.

Det er hvad der kan ske, når man ikke er forsigtig nok, men den unge kvinde ser ud til at tage det hele på den rigtige måde. Sket er sket – og nu kan man bare grine ad det hele.

Jeg tror dog, at mor og datter har fået sig et godt grin af den pinlige hændelse!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette!