Eksperter afslører: Her er de 7 største fejl, som mænd begår i sengen

At gøre alt i sin magt for at forsøge at tilfredsstille sin partner i sengen er ofte nok, men samtidig er der mange gange noget, der kan trænge til en forbedring. Meget tid og øvelse er påkrævet, før man bliver den perfekte elsker.

Der er ofte stor prestige forbundet med, især for mænd, at kunne sige, at man er god i sengen og at man kan tilfredsstille sin partner. Mange er med garanti overbeviste om, hvad der virker mellem lagnerne, men ved vi egentlig, hvad der er de mest almindelige fejl?

Parterapeuterne Monica Lieser og DeAnna Lorraine har til Men’s Health giver en liste med de 7 mest almindelige fejl, mænd begår i sengen.

1. Man er for kommanderende

Mange kan lide, når manden er lidt dominerende og bestemmer, men det er en konstant balance, og man skal sørge for, at det ikke går over gevind. Nøglen til at være lidt mere bestemt er at gøre noget, man ved, den anden nyder og har gjort ved tidligere lejligheder.

2. Marathon-sex = god sex? Nej!

Der er opstået lidt en myte omkring, at mange mænd kommer for tidligt, og at det er meget prestigefyldt at være udholdende. Mange tror, det automatisk betyder, at jo længere tid man kan have sex uden at komme, desto bedre er det. Men nogle eksperter mener imidlertid, at sex kun bliver dårligere, hvis man bliver ved i evigheder.

3. Man er for hårdhændet mod klitoris

Klitoris er et af de mest følsomme punkter på kvindens krop – og for at mænd skal kunne forholde sig til det hele, så er den omtrent dobbelt så følsom som mandens glans. Derfor er det ikke ligefrem behageligt, når man er for hårdhændet mod klitoris. I de fleste tilfælde er det egentlig bare smertefuldt. Tommelfingerregelen er at begynde med blide berøringer og i samråd med kvinden langsomt “øge trykket”.

4. Lade kvinden gøre alt arbejdet når hun er øverst

Selv om det er mandens tur til at læne sig tilbage og nyde, behøver han ikke at blive helt passiv. Mange kvinder kan føle sig lidt utilpas og næsten blottede, når de er øverst. Derfor kan det mange gange hjælpe, hvis manden fortsætter med at være aktiv via tilskyndende fagter, ord eller kærtegn.

5. Berøre de kropsdele, hun ikke kan lide

Selv om manden tænder på en af kvindens bestemte kropsdele, så kan det være et turn-off for hende, hvis det er en kropsdel, hun ikke kan lide, da det kan resultere i, at hun får svært ved at stole på, hvad manden gør eller siger. Du bør derfor i en ikke-seksuel sammenhæng fortælle hende, hvorfor du kan lide de specifikke kropsdele for på den måde at opbygge hendes selvværd.

6. Presse kvindens hoved ned

Ofte er hun udemærket klar over, hvad hun laver. Hvis kvinden er ved at “gå ned”, så bør hun have lov til at gøre det i sit helt eget tempo. Mange kvinder mister helt lysten til sex, hvis hun føler, at det sker under tvang.

7. Skipper forspillet

Mange mænd glemmer ofte, at det tager lidt længere tid for kvinder at blive “tændt”. Derfor går de gerne direkte til hovedaktiviteten uden at varme op. Et godt forspil plejer ofte at resultere i bedre sex.

Gør dine mandlige venner en stor tjeneste og tryk på del-knappen!